Undervisningssektorns Fackorganisation

Aktuellt

Hanna Ottman OAJ:s nya kommunikationsdirektör

Undervisningssektorns Fackorganisation OAJ har valt Hanna Ottman till ny kommunikationsdirektör. Ottman är sakkunnig i förändringsledarskap och kommunikation. Hon har tidigare haft chefsuppdrag vid FNB och varit redaktionschef vid STT-Lehtikuva.
Hanna Ottman kommer till OAJ från Innoman, där hon har varit sakkunnig i förändringsledarskap och kommunikation. Hon doktorerade i teologi år 2016 vid Helsingfors universitet.
 
– Jag återvänder nu till en gammal kärlek; efter gymnasiet studerade jag en tid till klasslärare och har i flera repriser under min karriär verkat inom utbildnings- och bildningssektorn. OAJ gör ett betydande jobb med att försvara och förstärka arbetet inom utbildningssektorn. Kommunikation är en väsentlig del av detta arbete och jag ser verkligen fram emot att arbeta tillsammans med OAJ-gänget, säger Ottman.
 
– OAJ är även i fortsättningen en stark samhällsdebattör och kommunikationen är en central del av intressebevakningen och påverkansarbetet. Därför utvecklar vi ständigt och målmedvetet vår kommunikation, säger OAJ:s ordförande Olli Luukkainen.
 
Ottman tillträder vid årsskiftet. OAJ:s kommunikationsdirektör är också chefsredaktör för tidningen Opettaja.
null