Opetusalan Ammattijärjestö

Ajan etujasi

1. Arvostan ajatuksiasi
Autan toteuttamaan niitä arvoja ja tavoitteita, joita opettajat pitävät tärkeinä. Haluan kuulla ideoitasi ja käydä kanssasi keskustelua opetusalan kehittämisestä. Kanssani voit rakentaa opetusalan tulevaisuutta.
2. Korostan työsi tärkeyttä
Taistelen leikkauksia vastaan kaikilla koulutusasteilla ja pyrin siihen, että julkista taloutta ei tasapainoteta sinun kustannuksellasi. Korostan, että työsi julkisella sektorilla on arvokasta ja maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin ihmisten, yhteiskunnan ja talouden hyvinvointina.
3. Haluan tasa-arvoa
Uskon, että työelämän tasa-arvossa on vielä paljon kehitettävää. Siksi nostan esille työelämän tasa-arvon ongelmakohtia. En usko, että sinun tulisi saada pienempää palkkaa siksi, että työtäsi pidetään kutsumuksellisena. Vaadin työllesi arvostusta ja teen töitä palkkakehityksesi eteen.
4. Puhun osaamisesi puolesta
Teen töitä sen eteen, että saat riittävästi tukea työhösi ja koulutusta osaamisesi kehittämiseen. Olen antanut päättäjille useita ehdotuksia siitä, miten opettajat voisivat olla yhä parempia digiajan kasvattajia ja monikulttuurisen vuorovaikutuksen edelläkävijöitä.
null