Opetusalan Ammattijärjestö

Insinööriliitto IL ry

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ja Insinööriliitto IL ry ovat solmineet sopimuksen rinnakkaisjäsenyyksistä. Opettajana tai siihen verrattavassa työssä toimiva insinöörin tutkinnon suorittanut voi saada molempien järjestöjen edut maksamatta kahta jäsenmaksua.

Rinnakkaisjäsenyys varmistaa opetustehtävissä toimiville insinööreille tehokkaan opetusalan edunvalvonnan, mutta samalla mahdollisuuden kuulua omaan ammatillis-aatteelliseen taustaryhmäänsä.

Opetustehtävissä toimivien ensisijainen työmarkkinajäsenyys on sopimuksen mukaan OAJ:ssa, joka vastaa alan palvelussuhteiden edunvalvonnasta, kuten työ- ja virkaehtosopimuksista sekä luottamusmiespalveluista.

Jäsenedut

OAJ-IL-rinnakkaisjäsenet saavat kaikki OAJ:n jäsenedut. Lisäksi rinnakkaisjäsenet saavat Insinööriliiton jäsenedut lukuun ottamatta vapaa-ajan matka- ja tapaturmavakuutusta, IAET-kassan jäsenyyttä, Järjestön jäsenen vastuuvakuutusta, järjestövakuutusta sekä äänioikeutta.

Jäseneksi liittyminen ja jäsenedut

Rinnakkaisjäsenyys on jäsenelle huomattavasti edullisempaa kuin Insinööriliiton ja OAJ:n yhteenlasketut jäsenmaksut. Rinnakkaisjäsen maksaa OAJ:lle normaalin prosentuaalisen jäsenmaksun. Insinööriliiton jäsenmaksu rinnakkaisjäsenelle on 100 euroa vuodessa. 

Insinööriliiton jäsen voi liittyä OAJ:n jäseneksi OAJ:n verkkosivuilla. Liittymislomakkeessa ilmoitetaan kiinnostuksesta rinnakkaisjäsenyyteen. Myös Insinööriliiton jäsenrekisteriin tulee ilmoittaa OAJ:n jäseneksi liittymisestä ja halusta jatkaa rinnakkaisjäsenyyttä Insinööriliitossa.

OAJ:n jäsen voi liittyä Insinööriliiton rinnakkaisjäseneksi ilmoittamalla siitä Insinööriliiton jäsentietopalveluun asiakaspalvelu(at)ilry.fi.

Lisätietoja

Lisätietoja rinnakkaisjäsenyydestä OAJ:n jäsenrekisteristä jasenrekisteri(at)oaj.fi sekä Insinööriliiton jäsentietopalvelusta asiakaspalvelu(at)ilry.fi.

 
null

Lisää aiheesta

Jäsenyys

Tutustu myös

Jäsenedut
Jäseneksi liittyminen