Opetusalan Ammattijärjestö

Uutiset

Toimitusjohtaja Petri Lempisestä Vuoden koulutusvaikuttaja 2016

Filosofian tohtori Petri Lempinen on palkittu Vuoden koulutusvaikuttajana 2016. Lempinen toimii Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry:n toimitusjohtajana. Perustelujen mukaan hän on työssään nostanut ammatillisen koulutuksen näkyvyyttä uudelle tasolle.
Lempinen on aktiivinen toimija sekä omalla kentällään että yhteistyökumppanien suuntaan. Hän on tehnyt pitkän ja menestyksekkään uran ammatillisen koulutuksen parissa sekä kotimaassa että kansainvälisesti.
 
Tunnustuksesta päätti Opetusalan Ammattijärjestö OAJ. Järjestön hallitus palkitsee vuosittain koulutus- ja kasvatusalalla ansioituneen henkilön tai yhteisön Vuoden koulutusvaikuttaja -tunnuksella.
 
OAJ ja AMKE tekevät tiivistä yhteistyötä, ja Petri Lempisen kaudella yhteistyö on syventynyt entisestään. Järjestöt ponnistelevat yhdessä ammatillisen koulutuksen tulevaisuuden turvaamiseksi.
 
Kunniamaininta Syvelle ja Kimmo Tantulle
 
OAJ antoi lisäksi kunniamaininnan Suomen yhtenäiskouluverkostolle ja sen puheenjohtajalle, rehtori Kimmo Tantulle Mäntyharjulta. Sen perusteena on pitkäaikainen ja aloitteellinen työ koulutusjärjestelmän muutoksen pedagogiseksi tukemiseksi.

Lisäksi Kimmo Tanttu on Suomen yhtenäiskouluverkoston puheenjohtajana rakentavasti pyrkinyt saattamaan yhteen koulutuspolitiikan ja työmarkkinakentän toimijoita.
null