Opetusalan Ammattijärjestö

Uutiset

Yksityisen opetusalan neuvottelut yhä jumissa

OAJ:n ja Sivistystyönantajien välisissä opetusalan neuvotteluissa ei edistytty merkittävästi perjantainakaan. Yksityisten koulujen ja oppilaitosten sekä Sivistan aikuiskoulutuskeskusten työehdoista neuvotellaan seuraavan kerran sunnuntaina 11. helmikuuta.
Perjantaina neuvotteluja käytiin erityisesti siitä, miten ammatillisen koulutuksen reformin huomioon ottavaa työaikamallia sovelletaan yksityisellä opetusalalla. Osapuolilla on edelleen hyvin erilainen näkemys kaikista keskeisistä asioista eikä lähentymistä ole tapahtunut.
 
Työnantaja ei myöskään antanut uutta tarjousta palkkojen korotusmallista. OAJ:n hylkäämä aiempi tarjous ei ollut lähelläkään yleistä palkankorotuslinjaa. 
 
 
Seuraa työmarkkinauutisia!
  • OAJ viestii neuvottelujen etenemisestä verkkosivuillaan osoitteessa www.oaj.fi.
  • Neuvotteluista kerrotaan myös OAJ:n somekanavilla. Twitterissä OAJ löytyy nimellä @oajry, Facebookissa osoitteesta facebook.com/oajry.
  • Julkisen sektorin neuvottelutilanteesta viestii aktiivisesti myös Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO. JUKO löytyy verkosta osoitteella www.juko.fi ja somesta nimellä @jukory.
null