Opetusalan Ammattijärjestö

Uutiset

OAJ:n maakuntakierros kokoaa opet jälleen yhteen – kaikki mukaan!

OAJ on the road kokoaa jäsenet yhteen kuudella paikkakunnalla. Kierros päättyy Maailman opettajien päivän tapahtumaan, jossa OAJ julkistaa eduskuntavaalitavoitteensa.
Perinteeksi muodostunut OAJ on the road tulee taas. Kierros käynnistyy 28. elokuuta Ylivieskasta. 
 
Opetustyö esittäytyy tänä syksynä kuudella paikkakunnalla Uudeltamaalta Lappiin asti. Ylivieskan lisäksi kierros vie Tornioon, Vantaalle, Äänekoskelle, Joensuuhun ja Lohjalle. Tarjolla on värikkäitä toritapahtumia, työpaikkatapaamisia ja kiinnostavia opettajien iltoja. 

– Kannattaa osallistua oman alueensa tapahtumaan. Kollegoiden lisäksi tilaisuuksissa pääsee tapaamaan OAJ:n puheenjohtajaa, päättäjiä ja virkamiehiä sekä kuulemaan oman alan ajankohtaisia asioista. Luvassa on muun muassa arvontaa ja kahvitarjoilua, järjestöasiamies Riitta Silvonen kertoo.

Tapahtumissa juttua voi iskeä myös OAJ:n puheenjohtajan Olli Luukkaisen kanssa.Yleisötilaisuudet juontaa mediapersoona Lauri Salovaara.
 
 
Kierroksen aikataulu
 
  • YLIVIESKA 28.8.
  • TORNIO 29.8.
  • VANTAA 17.9.
  • ÄÄNEKOSKI 20.9.
  • JOENSUU 21.9.
  • LOHJA 25.9.
 
Seuraa kierrosta verkossa
 
Uutiset paikkakunnilta julkaistaan oaj.fi:ssä. Kuvia ja muita tunnelmia on jaossa myös Facebook-tapahtuman seinällä ja muilla OAJ:n somekanavilla. Klikkaa mukaan ja kutsu kaverisikin mukaan tapahtumaan Facebookissa!

Kierros päättyy Maailman opettajien päivänä 5.10. Helsingin Sanomatalolla järjestettävään yleisötapahtumaan. Samalla OAJ julkistaa tavoitteensa kevään eduskuntavaaleissa.
 
 
Lisätietoa tilaisuuksista saat alueyhdistyksestäsi

Ohjelman ja ilmoittautumisohjeet löydät oman alueyhdistyksesi sivuilta. Lämpimästi tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan, mikä alalla puhututtaa juuri nyt!
 
 
Teksti: Salla Hongisto
null