Opetusalan Ammattijärjestö

Muut OAJ:n edut

Onni-hampaalta 15 prosentin alennus OAJ:n jäsenille ja perheenjäsenille
OAJ tarjoaa kumppaninsa ONNI-hampaan kanssa jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen edun hammashoidoista.
Tutustumistarjouksena uusille asiakkaille 50 prosentin alennus ensimmäisestä hoitokäynnistä,  jatkuvana etuna 15 prosentin alennus kaikista normaalihintaisista hoidoista.
ONNI-hampaalla on 22 toimipistettä 15 paikkakunnalla. Esimerkiksi pääkaupunkiseudulla
valittavana on yhdeksän eri vastaanottoa. Katso lähin ONNI-hammas-vastaanotto täältä.
Tarjolla on kaikki perus- ja erikoishammashoidon palvelut. 
Ajanvaraus p. 09 7597 7320 tai netissä www.onnihammas.fi. Alennuskoodi jäsensivuilla (vaatii kirjautumisen).
  • Tutustu myös Onni-hampaan kampanjaetuun: suuhygienistin tekemä puhdistus 57 € (16.4.-31.5.2018). Alennuskoodin löydät jäsensivuilta.
 
Superpark-sisäaktiviteettipuistoihin alennuksella
OAJ on solminut Superpark-puistojen kanssa valtakunnallisen yhteistyösopimuksen, joka on voimassa vuoden 2018 loppuun saakka. OAJ:n jäsenille Superparkien sisäänpääsyhinta on 12 euroa/jäsen. Etu koskee OAJ:n jäsentä ja yhtä lisähenkilöä. Edun saa vain näyttämällä jäsenkortin. Normaali sisäänpääsyhinta on 19 euroa henkilöltä. Etu on voimassa Vuokatin, Oulun, Vantaan, Turun, Espoon, Tampereen, Jyväskylän, Joensuun ja Hyvinkään Superpark-puistoissa. Lisätietoja puistoista www.superpark.fi.
 
Sea life Helsinki  tarjoaa jäsenille liput erikoishintaan
Sea life Helsinki tarjoaa OAJ:n jäsenille liput erikoishintaan 8,50 euroa /hlö (norm. 16,50/13,00 euroa). Edun saa lipunmyynnistä OAJ:n jäsenkortilla. Etu koskee samassa taloudessa asuvia. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin, alennuksiin, verkkolippuihin tai rannekkeisiin.
Sea lifessa on lähes 200 erilaista lajia rauskuista merihevosiin. Osoite on Tivolitie 10, 00510 Helsinki ja www.sealife.fi
 
 
Instrumentariumista ja Nisseniltä alennusta 
Instru ja Nissen tarjoavat OAJ:n jäsenille 25 prosentin alennuksen normaalihintaisista silmälaseista. Optikon tekemän näöntarkastuksen ja silmälasimääräyksen saa veloituksetta. Normaalihintaisista aurinkolaseista saa 15 prosentin alennuksen. Aurinkolasitarjous ei koske Oakleyn laseja. Alennusprosentit eivät koske voimassa olevia myymälöiden kampanjoita. Tarjous on voimassa toistaiseksi kaikissa Insturmentariumin ja Nissenin myymälöissä.

Alennuksia Sanoma Median lehtitilauksista
Sanoma Media Finland tarjoaa kaikille OAJ:n jäsenille monenlaisia etuja. Jatkuvan tilausedun saa Sanoma Lifestyle lehdistä. Alennus on 40 prosenttia 12 kk:n määräaikaista tilausjaksoista ja 30 prosenttia Kids median lehtien 12 kk:n määräaikaisista tilausjaksoista. Nämä hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Etu koskee myös lahjatilauksia. Kaikkiin vuosikertatilauksiin liittyy digilehdet.fi palvelu. Tilauksia pääset tekemään jäsensivujen puolelta Muut OAJ:n edut -sivun linkeistä kirjautumisen jälkeen.

Sanoma Pron Oppi&ilon verkkokaupasta alennusta 15 prosenttia
Jatkuva etu OAJ:n jäsenille: 15 prosentin alennus kaikista Oppi&ilon verkkokaupan tuotteista. Sanoma Pron Oppi&ilo-tuotesarjan ovat luoneet iloisen oppimisen ammattilaiset tavoitteenaan lapsen oma oivaltaminen, oppimisen ilo ja aktiivinen tekeminen. Oppi&ilon pelit ja tekemiskortit ja -kirjat soveltuvat kotikäyttöön, pistetyöskentelyyn, eriyttävään opetukseen sekä muihin luokan yhteisiin oppimishetkiin.
Hyödynnä jäsenetu omassa  tai ammattikäytössä! Kouluille etuhintaiset tilaukset laskulla: oppijailo@sanomapro.fi, yksityishenkilöille verkkokaupassa www.oppijailo.fi.
Alennuskoodi jäsensivujen puolella Muut OAJ:n edut -sivulla.

Teboil
OAJ:n jäsenkortilla normaalialennus bensiinistä ja dieselöljystä on 2,1 snt/litra. Alennuksen saa yli 300 Teboil-huoltamolta ja -automaattiasemalta lukuun ottamatta nettohintapohjaisia Teboil Express- automaattiasemia ja raskaan liikenteen D-automaatteja. Teboilin alennukset vaihtelevat kausittain eli suurempia alennuksia tulee yleensä lomakuukausien aikana. Jäsenkortin edut voi hyödyntää maksamalla käteisellä, pankkikortilla, Visalla tai MasterCardilla. American Express ja Diners Club eivät käy maksuvälineinä jäsenkorttia käytettäessä. Lue lisää osoitteesta www.teboil.fi/liitto

Alennuksia Otavamedian lehtitilauksista
OAJ:n jäsenet saavat alennuksen Otavamedian lehtitilauksista. Alennus lasketaan lehden 12 kuukauden määräaikaistilauksen hinnasta ja sen saa vain uusista tilauksista. Lehtiä voi tilata sekä itselle että lahjaksi. Lehden voi tilata Yhtyneitten tilaajapalvelusta puh. (09) 1566 65 ma–pe 8–17 tai suoraan tilauslinkistä etu.otavamedia.fi/oaj. Sivulla kysytään etukoodia, jonka löydät Jäsensivuilta (vaatii kirjautumisen).

Valtion taidemuseo
Ateneumin taidemuseoon, Sinebrychoffin taidemuseoon ja Nykytaiteen museoon Kiasmaan ilmainen sisäänpääsy oppilas- tai päiväkotiryhmän kanssa. Yksittäisenä kävijänä OAJ:n jäsenet ovat oikeutettuja alennuslippuun jäsenkorttia esittämällä. Vaihtoehtoisesti voi ostaa edullisen vuosikortin (A-kortin). Museoilla on myös vapaailtoja. Huom. Opiskelijat pääsevät sisään alennuslipulla ja kaikki alle 18-vuotiaat ilmaiseksi. Tutustu http://www.fng.fi/.

Vuokra-asunto Kojamon kautta
OAJ:n jäsenillä on mahdollisuus hakea vuokra-asuntoa Kojamon (entinen VVO-yhtymä) asuntotarjonnasta. Asuntohakemuksen voi jättää Kojamon internetsivuilla tai toimittaa lähimpään VVO-kotikeskukseen. Nettisivuilta löytyy tietoa asunnoista. Asuntohakemus on voimassa 3 kuukautta. Merkitse asuntohakemuksesi lisätietoihin maininta: Olen OAJ:n jäsen. Lisätietoja https://lumo.fi/

Elixialta 20 prosenttia alennusta
OAJ:n jäsenetuna saat 20 prosentin alennuksen Elixian tarjoamista jäsenyyksistä niillä paikkakunnilla, joilla Elixialla on toimintapisteitä. Alennus annetaan lisätuotteista ja palveluista, jotka ylittävät alueellisen pohjahinnan. Lisätietoja tästä edusta löydät niiden alueyhdistysten sivuilta (OAJ Pääkaupunkiseutu, OAJ Keski-Suomi, OAJ Pirkanmaa ja OAJ Varsinais-Suomi), joilla Elixia toimii. Etu koskee kaikkia OAJ:n jäseniä opiskelijoista eläkeläisiin. Jäsenkortti esitettävä etua käytettäessä.

Member+ listaa kaikille akavalaisille tarjotut edut
Kaikkien akavalaisten yhteiset ja Akavan jäsenliittojen omat jäsenedut on koottu uuteen verkkopalveluun nimeltä Member+. Myös OAJ:n edut ovat palvelussa. Saat ne näkyviin rekisteröitymällä ja kirjautumalla palvelun käyttäjäksi. Lyhyistä etuesittelyistä on linkki OAJ:n jäsensivuilla oleville jäsenetujen omille sivuille.

Jäsenetupalvelu Member+

Member+ Facebookissa

 
null

Lisää aiheesta

Jäsenedut

Tutustu myös

Jäsenyys