Opetusalan Ammattijärjestö

Seniorijäsenyys

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ ry, Undervisningssektorns Seniororganisation rf on eläkkeellä olevien opettajien valtakunnallinen järjestö, johon kuuluu yli 20 000 jäsentä kaikista OAJ:n jäsenryhmistä. Järjestö on OAJ:n ulkojäsenyhdistys.

Kaikilla OAJ:n eläkkeelle jäävillä jäsenillä on mahdollisuus siirtyä OSJ:n jäseneksi. OAJ maksaa liittymisvuoden jäsenmaksun. Jo eläkkeellä oleva opettaja voi itse liittyä OSJ:n jäseneksi ilmoittamalla OSJ:n toimistoon tai OAJ:n jäsenrekisteriin tarvittavat tiedot. 

OSJ:n jäseneksi voit liittyä täyttämällä sähköisen lomakkeen jäsensivustolla.

OSJ:n tavoitteena on jäsenten sosiaalisten etujen parantaminen ja eläke-etujen turvaaminen. Se tekee yhteistyötä muiden eläkeläisjärjestöjen kanssa ja on Valtakunnalliset eläkeläisjärjestöt VENK ry:n jäsen. OSJ järjestää myös koulutustilaisuuksia.

OSJ:llä on 73 aktiivista paikallisyhdistystä ympäri Suomea. Paikallisyhdistykset järjestävät monenlaista terveys-, kulttuuri- ja virkistystoimintaa.

OSJ:n jäsenet saavat jäsenetuna mm. OAJ-kalenterin sekä alennuksia vakuutusmaksuista, polttoaineiden hinnoista, lehtitilauksista ja kylpyläpalveluista sekä Holiday Club -lomaviikoista. Järjestö julkaisee jäsenetuna tulevaa Senioriopettaja-lehteä.

Lisäksi OSJ:n jäsenillä on mahdollisuus saada erillistä maksua vastaan palvelupaketti, joka sisältää mm. ammatillisen vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen.  
Lisätietoa palvelupaketista OSJ > Jäsenasiat > Töissä eläkkeelllä ja OAJ:n palvelupaketti
Palvelupaketin saa ottamalla yhteyttä OAJ:n jäsenrekisteriin jasenrekisteri@oaj.fi.

Lisätietoja Opetusalan Seniorijärjestö OSJ:stä osoitteesta  www.osj.fi.

Jos et halua siirtyä OSJ:n jäseneksi, jäsenyytesi päättyy. Jäsenyyden päättämisestä on ilmoitettava kirjallisesti sähköpostilla tai postitse OAJ:n jäsensihteereille.

null