Lomakohteet

SKOn lomakohteiden varaus- ja maksukäytäntö
Varaaminen ja maksaminen tapahtuu Mercantus TimeWorks® TL-ohjelmistolla, joka toimii internet-selaimella. Lomakohteiden varaukset on jaettu talvi- ja kesäkauteen. Kauden alussa on arvonta.
Huom! Mökkien kohdetiedot, kuvat, kartat ja ohjeet ovat TimeWorks-ohjelmassa. Tiedot saa esiin resurssisarakkeessa mökin nimeä klikkaamalla. Ohjelinkit ovat esittelytekstin yläpuolella.
Messilän golflippuja on saatavilla rajoitetusti.
Varaukset tehdään viimeistään kaksi vuorokautta ennen toivottua aikaa. Yhdistysten varaukset tuija.koivu-vajavaara@outlook.com. 
Varauksia voi olla kaksi ja varauksen maksimipituus on viikko. Huom! Vain maksettu varaus on voimassa.

> sko.timeworks.fi

Lomakohteiden käyttö
Lomakohteiden huollon sujumiseksi toivomme, että mökkeihin ei mennä ennen vuoron alkua klo 16. Kohteet ovat allergiaystävälllisiä ja lemmikkejä saa tuoda vain Messilän mökkiin.
Korvausvastuu: Jäsen on korvausvastuussa lomakohteen omaisuuden hukkaamisesta, aiheuttamastaan vahingosta ja ylimääräisestä siivouksesta. Uuden avaimen/hissilipun hankkimisesta aiheutuvat kulut laskutetaan kohteen varaajalta.
Varausmaksu palautetaan lääkärintodistuksella. Ota yhteyttä toimistoon.
 
Kohteiden hinnat ja koot

 Ikaalinen

 

 20,-€/vrk  55 m²           1 mh, vuodepaikat 2 + vuodesohva, + lisävuode
 Iso-Syöte  60,-€/vrk  65,5 m²           2 mh, vuodepaikat 4 + vuodesohva
 Messilä  60,-€/vrk    62    m²            2 mh, vuodepaikat 5 + parvi 5 vuodepaikkaa
 Himos  90,-€/vrk    73    m²           3 mh, vuodepaikat 6 + 2 varavuoteissa
 Havukka  80,-€/vrk   95    m²            4 mh, vuodepaikat 8 + 2 varavuoteissa
 Kianta  120,-€/vrk  146    m²            5 mh, vuodepaikat 10 + 2 varavuoteissa

 

Lomakohteet

Ikaalisten lomakaksio
Ikaalisten lomakaksio sijaitsee Ikaalisten Kylpylän välittömässä läheisyydessä: As Oy Lomarinne 3, Kuntotie 6. Kaksion pinta-ala on 55 m². Huoneistossa on astiasto kuudelle. Asunnoissa on vuodevaatteet, mutta ei liinavaatteita. Vuodepaikkoja on kuusi. Huoneistossa ei ole saunaa.
 
 
 
 
 
Ikaalisten Kylpylän kotisivut: Ikaalisten Kylpylä
 
Iso-Syötteen tunturimaja
Maja sijaitsee Iso-Syötteen tunturin huipulla lähellä Hotelli Isosyötettä.
 
Mökissä on kaksi makuuhuonetta, neljä vuodepaikkaa ja vuodesohva, olohuone, keittiö ja sauna. Mökissä on sähköliesi, mikro, jääkaappi, astiasto, takka, TV ja vuodevaatteet, liinavaatteet eivät sisälly vuokraan. Majan pinta-ala on 65,5 m². Majalla ei ole puhelinta.
 
Kohteeseen ei saa tuoda lemmikkieläimiä.
 
Lähin kauppa ja huoltoasema sijaitsevat n. 6 km:n päässä Syötekylässä. Pudasjärvelle on matkaa n. 50 km ja Taivalkoskelle n. 40 km.
Tutustu aktiviteetteihin: Iso-Syöte, Pudasjärvi, Luontoon.fi
 
Vuokatinrinteen loma-asunnot Havukka ja Kianta
Talossa on kaksi huoneistoa, vihreä Havukka ja sininen Kianta. Talon edessä on kahdeksan autopaikkaa, joissa on lämmityspistokkeet.
 
Havukassa on neljä makuuhuonetta, joissa 8 vuodepaikkaa ja lisäksi sohvan kaksi varavuodetta.Kiannassa on viisi makuuhuonetta, joissa 10 vuodepaikkaa. Lisäksi sohvaan saa kaksi varavuodetta.
 
Molemmissa huoneistoissa on sauna, olohuoneessa takka, TV, DVD ja videot. Keittiöissä on astiasto, kahvinkeitin, mikro, jääkaappi sekä astianpesukone.
 
Molemmissa huoneistoissa on keskuspölynimuri, pyykinpesukone, kuivauskaappi sekä lasitettu kuisti. Asunnoissa on vuodevaatteet, mutta ei liinavaatteita. Takkapuut, wc- ja keittiöpaperit sisältyvät hintaan.
 
Kohteeseen ei saa tuoda lemmikkieläimiä.
 
Tutustu aktiviteetteihin:  Vuokatti
 
Messilän hirsimökki
 
Mökissä on kaksi makuuhuonetta, olohuone, takka, TV, keittonurkkaus, parvi, sauna ja kuisti. Mökin pinta-ala on 62 m².Keittiössä on sähköliesi, mikro, kahvinkeitin, jääkaappi, astianpesukone ja 12 hengen astiasto, ulkoiluvaatteille on kuivauskaappi. Makuuhuoneissa on kummassakin kaksi vuodetta ja lisäksi parvella on viisi vuodepaikkaa. Mökissä on vuodevaatteet, mutta ei liinavaatteita.
 
Mökki on hotelliin verrattuna yksityinen loma-asunto, joten lomailijoiden on hyvä muistaa ottaa mukaansa pesuaineet, paperit, laudeliinat yms.
 
Kohteeseen saa tuoda lemmikkieläimiä.
 
Tutustu palveluihin: Messilä
 
Himoksen lomamökki Skoija
Mökissä on neljä huonetta, keittiö, sauna ja parvi, vuodepaikkoja on 6-8. Normaalin keittiövarustuksen lisäksi kohteessa on astian- ja pyykinpesukone sekä kuivauskaappi ulkoiluvaatteille. Mökissä on 12 hengen astiasto. Asunnossa on vuodevaatteet, liinavaatteita voi tarvittaessa vuokrata Himos-Centeristä.
Kohteeseen ei saa tuoda lemmikkieläimiä.
Tutustu aktiviteetteihin: HimosResort/Golf, HimosLomat, matkailu.jamsek.fi
 
LOMAKOHTEET OVAT ALLERGIAYSTÄVÄLLISIÄ:
LEMMIKKIELÄIMIÄ SAA TUODA VAIN MESSILÄÄN
TUPAKOINTI SISÄTILOISSA ON KIELLETTY KAIKISSA LOMAKOHTEISSA