• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Tuloksia haulle "Yhdistystoiminta"

Anna Renforsista OAJ:n valtuuston puheenjohtaja

OAJ:n valtuusto valitsi puheenjohtajakseen tamperelaisen Anna Renforsin. Varapuheenjohtajiksi valittiin Ulla Kangasniemi ja Kari Filpus.

17.08.2020 Uutinen
”Yksi hyvä opettaja voi pelastaa lapsen elämän” – Opettajilta 58 646 euroa maailman lapsille!

Koulutus ratkaisee, tiedetään OAJ:ssä. Koulutus oli myös tämän vuoden Nenäpäivä-keräyksen pääteemoja, mikä innosti Heli Pohjosta tempaamaan alueyhdistyksensä kanssa näyttävästi keräyksen eteen. Hänestä on helppo lähteä mukaan tekemiseen, jonka tavoitteena on luoda parempaa tulevaisuutta.

08.11.2019 Uutinen
Opettajilta 58 646 euroa maailman lapsille! Summalla yli 23 000 lasta vuodeksi kouluun

Koko OAJ on ollut keräyksessä upeasti mukana jäsenistä toimistoon asti, kiittelee järjestön nenäpäiväasiamies Kaj Raiskio.

08.11.2019 Uutinen
Hyvän tekeminen sopii opettajille kuin nenä päähän

Hyvän tekeminen sopii meille opettajille kuin nenä päähän. Arjessa tämä tarkoittaa usein pieniä tekoja. Pidämme ovea auki, nostamme roskan maasta tai puhuttelemme ventovierasta ystävällisesti. Samaan tapaan maailman lasten auttaminen lähtee liikkeelle pienistä teoista, joilla yhdessä saamme aikaan suurta. Tämä konkretisoituu Nenäpäivä-keräyksessä, jossa opettajat ovat tänäkin syksynä keränneet jo kymmeniä tuhansia euroja maailman lapsille, Kaj Raiskio kirjoittaa.

28.10.2019 Blogi
YLL täytti 50 vuotta – Santeri Palviaiselta kiitosta yhdistystoimijoille

50 vuotta täyttäneen Yliopistojen opetusalan liitto YLL:n puheenjohtaja Santeri Palviainen on ylpeä työstä, jota paikalliset ja alueelliset YLL-aktiivit ovat tehneet yhteisen edunvalvonnan hyväksi. Nyt katse kohdistuu tuleviin sopimusneuvotteluihin.

21.08.2019 Uutinen
Paikallisyhdistyksen lehti on ikäluokat ja oppiaineet ylittävää ilmiöoppimista – tuotot kartuttavat Nenäpäivä-lipasta!

Lappeenrannassa lapset ovat jo 60 vuotta tehneet ja myyneet lehteä, jonka tulot käytetään hyvän edistämiseen. Tänä vuonna osa lehden tuotoista lahjoitetaan OAJ:n kautta Nenäpäivä-keräykseen.

06.11.2018 Uutinen
Ansiomerkeillä tunnustusta arvokkaasta järjestötoiminnasta

Haluamme palkita järjestötoimijoitamme heidän arvokkaasta työstään. OAJ:n ansiomerkit ovat tunnustus järjestön hyväksi tehdystä pitkäaikaisesta tai muuten merkittävän ansiokkaasta työstä.

10.10.2018 Sisältösivu
Osallistu järjestötoimintaan

Haluatko vaikuttaa oman ammattikuntasi yhteisiin asioihin? Tule mukaan OAJ:n toimintaan.

10.10.2018 Sisältösivu
Tornio, hyvä paikka opettaa – huolista huolimatta

Torniossa ryhmäkoot pysyvät kurissa, mutta oppilasmäärien lasku huolettaa, kertoo paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Sari Pelttari. OAJ:n maakuntakiertue pysähtyi tänään paikkakunnalla.

29.08.2018 Uutinen
Pikkukaupungin lukioihmeen tekevät opettajat – OAJ:n maakuntakiertue käynnistyi Ylivieskassa

Vetovoimainen lukio on yksi Ylivieskan kaupungin ylpeyksistä. Lukiouudistusten vyöryssä opettajien täydennyskoulutus on jäänyt kuitenkin liian vähälle.

28.08.2018 Uutinen