• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Tuloksia haulle "Luottamusmiehet"

OAJ kritisoi Jyväskylän säästötoimia

Jyväskylän kaupunki ilmoitti eilen aloittavansa koko henkilöstöä koskevan yhteistoimintamenettelyn tavoitteenaan 40 miljoonan euron säästöt. OAJ vastustaa sitä, että säästötoimet kohdistuisivat opetukseen ja kasvatukseen.

18.08.2023 Uutinen
OAJ:n jäsenet eivät tee lakonalaista työtä

Palvelualojen ammattiliitto PAM ja Kiinteistötyönantajat ry:n hallitukset hyväksyivät kiinteistöpalvelualalle työehtosopimusratkaisun 29.3. Lakko ja muut työtaistelutoimet on peruttu.

23.03.2023 Uutinen
Uudenmaan alueyhdistys tarjoaa tukea jaksamiseen luottamusmiehille ja työsuojeluvaltuutetuille

Ellei paikallinen edunvalvoja enää jaksa, siitä kärsii pahimmillaan iso joukko jäseniä. Siksi on tärkeää tukea luottamusmiehiä ja työsuojeluvaltuutettuja työssään. Uudenmaan alueyhdistys käynnistää paikallisten edunvalvojien tukemisprojektin, johon se sai 15 000 euron avustuksen OAJ:n työhyvinvointirahastosta.

21.12.2021 Uutinen
JHL lakkoon Turussa – OAJ:läiset eivät tee lakon alaista työtä

JHL:n lakko alkaa keskiviikkona 17.11. Klo 12 ja koskee työtä, jota JHL:n jäsenet tekevät kiinteistö- ja ruokapalveluita tuottavan Arkea Oy:n Turun kohteissa. Lakko näkyy esimerkiksi päiväkotien ja koulujen ruokailuissa. OAJ:n jäsenet eivät tee järjestöllisten toimien kohteena olevia työtehtäviä.

17.11.2021 Uutinen
JUKO: kuntien ja kuntayhtymien luottamusmiesten kauteen vuoden jatko

Kunnan neuvottelukunta on päättänyt jatkaa kuntien ja kuntayhtymien pääluottamusmiesten, luottamusmiesten ja varaluottamusmiesten voimassa olevaa kautta vuodella.

25.08.2021 Uutinen
OAJ:n jäsenet eivät tee lakonalaista työtä – JHL:n lakko 6.11. Jyväskylässä

OAJ muistuttaa Jyväskylän kaupungilla työskenteleviä jäseniään siitä, että nämä eivät tee lakonalaista työtä. Jyväskylässä on JHL:n yhden päivän lakko 6.11. Lakkoon osallistuvat JHL:n jäsenistä muun muassa varhaiskasvatuksen työntekijät.

05.11.2020 Uutinen
OAJ:n jäsenet eivät tee lakonalaista työtä

OAJ muistuttaa Jyväskylän kaupungilla työskenteleviä jäseniään siitä, että nämä eivät tee lakonalaista työtä. Jyväskylässä on JHL:n yhden päivän lakko 30.10. Lakkoon osallistuvat JHL:n jäsenistä muun muassa varhaiskasvatuksen työntekijät.

29.10.2020 Uutinen
OAJ:n jäsenet eivät tee lakonalaista työtä

OAJ muistuttaa Oulun kaupungilla työskenteleviä jäseniään siitä, että nämä eivät tee lakonalaista työtä. Oulussa alkaa 30.9. JHL:n ja Jytyn laaja kolmipäiväinen työnseisaus. Se on jatkoa 24.9. toteutetulle työtaistelulle, joka koski ateria- ja puhtauspalveluita.

29.09.2020 Uutinen
Pohjoisen alueasiamiehet seuraavat neuvotteluja odottavaisina

Pohjois-Suomessa seurataan rauhallisin mielin opetusalan sopimusneuvotteluja. Näin kertoivat OPI-päivien OAJ-osastolla Oulussa päivystäneet kokeneet alueasiamiehet Ville Tertsunen ja Marko Bohm.

01.02.2020 Uutinen
Varavaltuutettu Päivi Hietaharju: OAJ:n pitää tulla lähemmäs jäsentä

Järjestön pitää tulla lähemmäs jäseniä, sanoo ammatillisia opettajia OAJ:n valtuustossa edustava Päivi Hietaharju. Tärkeää on myös pitää kiinni opetuksen laadusta ja edistää esimerkiksi opettajamitoitusta.

14.11.2019 Uutinen