Opetusalan Ammattijärjestö

Ilmianna Vuoden opetus

Missä toteutetaan opetustyön rohkeita, tulevaisuuteen suuntaavia pedagogisia toimintatapoja ja käytäntöjä? Kerro meille ja osallistu Vuoden opetus 2018 -kilpailuun. Kilpailuaika on 27.8.–15.10.2018.
Etsimme toimivia ja käytännössä kokeiltuja opetuksen ja kasvatuksen menetelmiä ja tekoja kaikilta kouluasteilta varhaiskasvatuksesta korkea-asteelle. Nostamme raikkaat ideat esiin. Sinun tarvitsee vain kertoa, mistä tällaiset helmet löytyvät. Ilmianna siis Vuoden opetus!
 
Kilpailun tarkoituksena on nostaa esiin ja palkita
  • luovuutta ja omaperäisyyttä
  • vaikuttavuutta ja toimivuutta
  • toistettavuutta
  • oppimisen iloa, osallisuutta ja oppimismotivaatiota
Kilpailuaika on 27.8.–15.10.2018. Jätä ilmoituksesi kilpailulomakkeella tästä linkistä. Lomakkeeseen ei voi liittää kuvia eikä linkkejä. Varmista palkittavaksi esitettävän suostumus ennen ilmoituksen jättämistä.
 
Kilpailuun ei saa ilmoittaa itseään. Ilmoittajana eli ilmiantajana voi olla kollega, esimies, oppija, huoltaja, yhdistys tai organisaatio. Ilmiantajia voi olla useita.
 
Palkinnon voi saada päiväkotien, koulujen tai oppilaitosten opetushenkilöstöön kuuluva yksittäinen henkilö tai ryhmä. Palkittavan valitsee kilpailuraati. Myös palkinnon saajan ilmiantaja huomioidaan palkitsemisen yhteydessä.
 
Suomen Messusäätiön 3000 euron arvioinen Vuoden opetus -palkinto jaetaan Educa 2019 -tapahtumassa. Kilpailun käytännön toteutuksesta vastaa Opetusalan Ammattijärjestö OAJ.
 
Lisätietoja OAJ, järjestöasiamies Riitta Silvonen, riitta.silvonen@oaj.fi
 
null

Lisää aiheesta

Palkitseminen