Opetusalan Ammattijärjestö

Tekniikan akateemiset TEK

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ja Tekniikan akateemiset TEK ovat solmineet sopimuksen rinnakkaisjäsenyyksistä. Opettajana tai siihen verrattavassa työssä toimiva diplomi-insinööri tai vastaavan yliopistotutkinnon suorittanut voi saada molempien järjestöjen edut maksamatta kahta jäsenmaksua.

Rinnakkaisjäsenyys varmistaa opetustehtävissä toimiville diplomi-insinööreille tehokkaan opetusalan edunvalvonnan, mutta samalla mahdollisuuden kuulua omaan ammatillis-aatteelliseen taustaryhmäänsä.

Opetustehtävissä toimivien ensisijainen työmarkkinajäsenyys on sopimuksen mukaan OAJ:ssa, joka vastaa alan palvelussuhteiden edunvalvonnasta, kuten työ- ja virkaehtosopimuksista sekä luottamusmiespalveluista.

Jäsenedut

OAJ-TEK-rinnakkaisjäsenet saavat kaikkien OAJ:n jäsenetujen lisäksi seuraavat TEKin jäsenpalvelut ja -edut:

  • TEKin palkkatutkimuksen ja -neuvonnan
  • Ammatillis-aatteellisen edunvalvonnan
  • TEK-lehden ja kalenterin
  • Yhden Talentumin julkaisemista lehdistä oman valinnan mukaan: Tekniikka&Talous, Talouselämä, Forum, Tietoviikko, Fakta, MikroPC, Mainonta&Markkinointi, Metallitekniikka, Ny teknik, Affärsvärlden tai Arvopaperi

Jäseneksi liittyminen ja jäsenmaksut

Rinnakkaisjäsenyys on jäsenelle huomattavasti edullisempaa kuin TEKin ja OAJ:n yhteenlasketut jäsenmaksut. Rinnakkaisjäsen maksaa OAJ:lle normaalin prosentuaalisen jäsenmaksun. TEKin jäsenmaksu rinnakkaisjäsenelle vuonna on 104 euroa. Molemmat liitot huolehtivat jäsenmaksunsa perimisestä itse.

TEKin jäsen voi liittyä OAJ:n jäseneksi OAJ:n verkkosivuilla. Liittymislomakkeessa ilmoitetaan kiinnostuksesta rinnakkaisjäsenyyteen. TEKin jäsenrekisteriin tulee ilmoittaa OAJ:n jäseneksi liittymisestä ja halusta jatkaa rinnakkaisjäsenyyttä TEKissä täyttämällä TEKin verkkolomake

OAJ:n jäsen voi liittyä TEKiin rinnakkaisjäseneksi TEKin verkkosivuilla. OAJ-jäsenyys säilyy TEKiin rinnakkaisjäseneksi liittyvillä entisellään.

Lisätietoja

Lisätietoja rinnakkaisjäsenyydestä OAJ:n jäsenrekisteristä (jasenrekisteri(at)oaj.fi), TEKin jäsenrekisteristä (jasenrekisteri(at)tek.fi) sekä TEKin verkkosivuilta.

 
null

Lisää aiheesta

Jäsenyys

Tutustu myös

Jäsenedut
Jäseneksi liittyminen