• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Työhakemus ja CV kuntoon

Työhakemus ja CV ovat työnhaun tärkeimpiä asiakirjoja, joten niihin kannattaa käyttää aikaa. Kokosimme avuksesi vinkkejä, joilla työnhaun aloittaminen sujuu leikiten.

Työhakemus on yleensä ensimmäinen asia, johon työnantaja kiinnittää huomionsa. Usein jo ensimmäiset rivit joko herättävät tai sammuttavat työnantajan kiinnostuksen – aloita siis työhakemuksesi vahvasti!

Hakemuksen tekemiseen kannattaa käyttää reilusti aikaa, jotta osaamisesi ja motivaatiosi haettavaan työhön näkyy koko hakemuksessasi.

Tutustu työhakemusmalliin ja esimerkkihakemukseen

Tee huolellinen hakemus, jonka avulla loistat osaamisellasi! Olemme laatineet valmiin mallipohjan, joka auttaa sinua työhakemuksen kirjoittamisessa. Ideoita työhakemuksen kirjoittamiseen saat myös esimerkkihakemuksestamme.

Myös videomme opastaa sinua työhakemuksen kirjoittamisessa.

Kirjaudu, niin saat lisätietoa työhakemuksesta


Ansioluettelo kuntoon

Ansioluettelo eli CV on yksi työnhaun tärkeimmistä asiakirjoista. Se muodostaa yhdessä hakemuksen kanssa myyntikirjeesi, jonka perusteella sinut kutsutaan tai jätetään kutsumatta haastatteluun. Ansioluettelon tekemiseen kannattaa siis varata reilusti aikaa.

Tutustu ansioluettelomalleihimme

Täytä ansioluettelosi huolellisesti ja erotu eduksesi työnhaussa!

Olemme laatineet valmiita mallipohjia, jotka auttavat sinua huolitellun ansioluettelon tekemisessä. Kun laadit CV:si kerralla kuntoon, sitä on helppoa muokata myöhemmin.

Myös videomme opastaa sinua ansioluettelon laatimisessa.

Kirjaudu, niin saat lisätietoa ansioluettelosta

Jaa