• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Tuloksia haulle "Jäsenedut"

Turvan henkivakuutus jäsenhintaan

Henkivakuutuksella huolehdit, että läheisesi pärjää taloudellisesti, jos jonain päivänä äkillisesti menehdyt. Esimerkiksi asuntolainan ja muiden kulujen ei tarvitse kaatua kokonaan puolison niskaan. Henkivakuutuksella autat häntä jatkamaan arkea tutuissa puitteissa. ​

12.10.2021 Sisältösivu
Opas korkeakoulussa työskenteleville OAJ:n jäsenille

OAJ on sinunkin ammattijärjestösi, yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa työskentelevä opettaja ja tutkija! Tähän oppaaseen on koottu yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa työskentelevien OAJ-jäsenyyden erityispiirteitä. Lue siis Jäsenen opas ja tämä opas pakettina ja tutustu lisäksi OAJ:n verkkosivujen tarjontaan.

06.09.2021 Julkaisu
Jäsenyys kannattaa!

Tiivistä tietoa OAJ:n jäsenelle tai jäsenyyttä harkitsevalle tärkeimmistä jäseneduista ja järjestöstä. OAJ:n jäsen saa jäsenmaksullaan hyvät edut.

01.06.2021 Julkaisu
OAJ kannattaa - satasten jäsenmaksulla voi säästää tonneja

OAJ:n jäsen saa jäsenmaksullaan monia rahanarvoisia etuja. Jäsenedut on esimerkinomaisesti muutettu euromääräisiksi eduiksi. Emme tarkoita, että jokainen jäsen käyttäisi joka vuosi kaikkia etuja tai saisi kaikkia hyötyjä.

19.05.2021 Sisältösivu
OAJ-verkkokauppa

Haluatko hankkia opettajaporukalle yhtenäiset peliasut tai muita tuotteita kotiin ja vapaa-aikaan? OAJ:n jäsenten verkkokaupasta saat kotimaisia, vastuullisesti valmistettuja, laadukkaita ja ekologisia tuotteita, joissa on OAJ:n tunnukset.

24.02.2021 Sisältösivu
Muut edut kortilla tai koodilla

Alennusta kankaista, tekstiilituotteista tai etätyökalusteista? Täältä saat koodit ja näet voimassa olevat edut.

01.01.2021 Sisältösivu
Member+ käytettävissäsi

Member+ on akavalaisten järjestöjen yhteinen jäsenetupalvelu. OAJ:n jäsenenä kaikki Member+:n edut ovat käytettävissäsi.

09.10.2020 Sisältösivu
Poikkeustila konkretisoi, miksi ammattijärjestöön kannattaa kuulua

Korona on mullistanut OAJ:n jäsenten arjen ja herättänyt monessa huolta jaksamisesta ja toimeentulosta. Vaikea tilanne konkretisoi ammattijärjestöön kuulumisen merkitystä. OAJ antaa epävarmassa ja poikkeuksellisessa tilanteessa tukea ja turvaa jäsenilleen paljon laajemmin kuin pelkkä työttömyyskassa, kirjoittaa OAJ:n järjestöpäällikkö Jenni Arnkil.

14.04.2020 Blogi
Etuja autoiluun

28.11.2019 Sisältösivu
Vapaa-ajan edut

Jäsenkortilla saat etuja muun muassa Kansallisgalleriasta.

28.11.2019 Sisältösivu