• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Tuloksia haulle "Jäsenedut"

Usein kysyttyä maksuhuomautuksista

Olet ehkä huomannut, että OAJ ei ole pitkään aikaan lähettänyt maksuhuomautuksia puuttuvista jäsenmaksuista. Syy tähän on jäsentietojärjestelmän vaihto kesällä 2021 ja vaihdon aiheuttamat tekniset haasteet. Aloitamme maksukehotusten lähettämisen helmikuun 2024 alussa. Jos sinulta puuttuu jäsenmaksuja, saat OAJ:lta sähköpostia viikolla 6. Viesti löytyy myös Omien tietojen Viestit-kansiosta.

01.02.2024 Sisältösivu
Huvipuistot ja muut lomakohteet

Ota ilosta kaikki irti huvittelemalla Tykkimäen huvipuistossa ja Sea Life Helsingissä jäsenen etuhintaan!

12.05.2023 Sisältösivu
Jäsenyys kannattaa, opas 2023

Tiivis tietopaketti OAJ:stä ja jäseneduista OAJ:n jäsenelle tai jäsenyyttä harkitsevalle. Mukana tietoa edunvalvonnasta, vaikuttamistyöstä ja esimerkiksi oikeusturvasta sekä vapaa-ajan jäseneduista.

10.05.2023 Julkaisu
Webinaari: Äänenkäyttö ja -huolto

Webinaarissa sukelletaan äänenkäytön ja äänenhuollon saloihin vokologin johdolla. Ilmoittautumalla mukaan webinaariin pääset oppimaan lisää äänen hyvinvointia, kestävyyttä sekä laatua edistävistä tekijöistä. Webinaarin sisällöt soveltuvat kaikille opettajille ja opeopiskelijoille.

07.03.2023 Tapahtuma
Webinaari: Opettajan työhyvinvointi

Kasvatus- ja opetusalan ammattilaisille oma hyvinvointi on erittäin tärkeää, sillä hyvinvointitaitoja opetetaan esimerkin voimalla. Osallistumalla webinaariin saat selkeyttä oman hyvinvoinnin ylläpitoon ja jaksamiseen. Webinaari järjestetään OAJ:n ja SOOLin kanssa yhteistyössä.

01.02.2023 Tapahtuma
Webinaari: Yhteistyö lastensuojelun kanssa

Milloin opettaja on velvollinen tekemään lastensuojeluilmoituksen? Miten yhteistyö lastensuojelun kanssa toimii? Muun muassa näihin kysymyksiin vastataan helmikuun ensimmäisessä webinaarissa. Webinaari järjestetään OAJ:n ja SOOLin kanssa yhteistyössä.

01.02.2023 Tapahtuma
Turvan henkivakuutus jäsenhintaan

Henkivakuutuksella huolehdit, että läheisesi pärjää taloudellisesti, jos jonain päivänä äkillisesti menehdyt. Esimerkiksi asuntolainan ja muiden kulujen ei tarvitse kaatua kokonaan puolison niskaan. Henkivakuutuksella autat häntä jatkamaan arkea tutuissa puitteissa. ​

12.10.2021 Sisältösivu
Opas korkeakoulussa työskenteleville OAJ:n jäsenille

OAJ on sinunkin ammattijärjestösi, yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa työskentelevä opettaja ja tutkija! Tähän oppaaseen on koottu yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa työskentelevien OAJ-jäsenyyden erityispiirteitä. Lue siis Jäsenen opas ja tämä opas pakettina ja tutustu lisäksi OAJ:n verkkosivujen tarjontaan.

06.09.2021 Julkaisu
Jäsenyys kannattaa!

Tiivistä tietoa OAJ:n jäsenelle tai jäsenyyttä harkitsevalle tärkeimmistä jäseneduista ja järjestöstä. OAJ:n jäsen saa jäsenmaksullaan hyvät edut.

01.06.2021 Julkaisu
OAJ kannattaa - satasten jäsenmaksulla voi säästää tonneja

OAJ:n jäsen saa jäsenmaksullaan monia rahanarvoisia etuja. Jäsenedut on esimerkinomaisesti muutettu euromääräisiksi eduiksi. Emme tarkoita, että jokainen jäsen käyttäisi joka vuosi kaikkia etuja tai saisi kaikkia hyötyjä.

19.05.2021 Sisältösivu