• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Tuloksia haulle "Järjestö"

OAJ:n kampanja tavoitti yli puolet suomalaisista ja vahvisti opettajien arvostusta

Ilman opettajia emme yksilöinä emmekä yhteiskuntana olisi tässä. Tätä viestiä OAJ nosti syksyllä esiin isolla kampanjalla. Uunituoreen kampanjatutkimuksen tulokset kertovat, että viesti meni perille. Kampanja sai suomalaisilta positiivisen vastaanoton ja onnistui vahvistamaan ammatin arvostusta.

24.11.2021 Uutinen
Jäsenpalveluissa yhä ruuhkaa

Kesällä alkanut järjestelmäuudistuksesta johtuva ruuhka jäsenpalvelussa jatkuu yhä. Yhteydenottolomakkeilla tehtyjä muutoksia käsitellään nyt myös aputyövoiman turvin, mutta purettavaa on vielä useaksi viikoksi.

23.11.2021 Uutinen
Valtuusto hyväksyi syyskokouksen päätöspäivänä uusia järjestötoiminnan periaatteita

Aamun valiokuntien muutosehdotusten ja ponsien pohjalta käydyt keskustelut pohjustivat iltapäivän päätösosuutta. Valtuusto päätti muun muassa OAJ:n turvallisemman tilan ja järjestöaktiivin periaatteista.

19.11.2021 Uutinen
OAJ:n puheenjohtaja vaihtuu ensi keväänä – Olli Luukkainen ei lähde enää ehdolle

OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen ilmoitti syysvaltuuston lopuksi, ettei lähde enää puheenjohtajaehdokkaaksi ensi keväänä.

19.11.2021 Uutinen
Valtuusto laski OAJ:n jäsenmaksun 0,8 prosenttiin

Syysvaltuusto päätti laskea OAJ:n jäsenmaksua. Jo kevätvaltuustossa päätettiin pienentää jäsenmaksua 0,95 prosentista 0,90 prosenttiin. Syysvaltuusto alensi jäsenmaksua entisestään.

18.11.2021 Uutinen
Valtuusto äänesti – Opiskelijat eivät saaneet äänivaltaista edustusta OAJ:n valtuustoon eikä hallitukseen

OAJ:n valtuusto äänesti opiskelijoiden äänivaltaista edustusta vastaan. Järjestöuudistushankkeesta ainoastaan jäsenaloite etenee sääntömuutoskäsittelyyn.

18.11.2021 Uutinen
OAJ:n valtuuston avauspäivää värittivät valtiovallan tervehdys ja vilkas keskustelu

Syysvaltuuston ensimmäisen kokouspäivän puheissa nousivat esiin muun muassa järjestön arvot, pandemian vaikutukset, työssäjaksaminen ja koulutuksen rahoitus.

17.11.2021 Uutinen
Valtuuston syyskokous käynnistyy -seuraa suorana pääministerin ja OAJ:n puheenjohtajan puheenvuorot

OAJ:n jäsenistön valitsema 150 jäsenen valtuusto kokoontuu 17.-19.11.2021 Helsingissä. Syysvaltuustossa valmistaudutaan ensi kevään neuvottelukierrokseen ja käydään keskustelua muun muassa neuvottelutavoitteista.

17.11.2021 Uutinen
Kasassa jo ennätyksellinen keräyspotti – opettajat esillä Nenäpäivänä 12.11. Ylen kanavilla

OAJ on yhdistystensä ja jäsentensä kanssa kerännyt jo ennätyssumman Nenäpäivä-pottiin. Hyväntekeväisyystempaus huipentuu perjantaina 12. marraskuuta. Silloin opettajat ja heidän merkityksensä ovat laajasti esillä Ylen kanavilla, niin televisiossa kuin radiossa.

11.11.2021 Uutinen
Heljä Misukka vaihtaa OAJ:n koulutusjohtajan tehtävät yrittäjyyteen

Koulutusjohtaja Heljä Misukka siirtyy OAJ:n palveluksesta uudelle uralle ja ryhtyy koulutusalan konsultiksi ja yrittäjäksi. Hän kertoo, että ajatus uudesta suunnasta kypsyi korona-aikana.

08.11.2021 Uutinen