• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Tuloksia haulle "Järjestö"

Karita Katto: OAJ:n pitää katsoa tulevaan ja tuoda jäsenyyden hyödyt esiin

Jargonia pitää välttää, kun OAJ:tä uudistetaan, sanoo OAJ:n valtuustossa yliopistolaisia edustava Karita Katto. Hän uskoo ammattijärjestöjen kiinnostavan tulevaisuudessakin myös nuoria, kunhan toiminnan hienous sanoitetaan selkeästi ja löydetään uusia tapoja tukea jäseniä.

14.11.2019 Uutinen
Varavaltuutettu Päivi Hietaharju: OAJ:n pitää tulla lähemmäs jäsentä

Järjestön pitää tulla lähemmäs jäseniä, sanoo ammatillisia opettajia OAJ:n valtuustossa edustava Päivi Hietaharju. Tärkeää on myös pitää kiinni opetuksen laadusta ja edistää esimerkiksi opettajamitoitusta.

14.11.2019 Uutinen
”Me kaikki olemme OAJ” – Luokanopettajavaltuutettua motivoi muiden auttaminen

OAJ:n valtuustokokouksessa haetaan modernin ja osallistavan ammattijärjestön tulevaisuuden linjaa. Kainuulaisvaltuutetun Marika Pylkkäsen mukaan ajatus kaikkien jäsenten yhteisestä OAJ:sta on kaiuttava kirkkaana Helsingistä aina Iivantiiran Ypykkään.

14.11.2019 Uutinen
Opetusministeri löi tiskiin kolme lukua, jotka vaativat koulutustason nostamista

Opetusministeri Li Andersson toi OAJ:n valtuustoon kolme kovaa lukua, joiden perusteella koulutusjärjestelmään pitää panostaa ja suomalaisten koulutustasoa nostaa. Hän muistutti myös koulutuksen merkityksestä tasa-arvolle ja hyvinvoinnille.

13.11.2019 Uutinen
”Tuntuu mahtavalta” – Marjut Koukkula valtuuston 2. varapuheenjohtajaksi

Valtuusto valitsi kokouksen alkajaisiksi toiseksi varapuheenjohtajaksi Marjut Koukkulan. Koululiikuntaliiton perinteisen Ollin kiulu -palkinnon pokkasi Päijät-Hämeen aluehdistys.

13.11.2019 Uutinen
Valtuutetun eväät järjestöuudistukseen: Jokaisen jäsenen pitää saada nopeasti apua OAJ:ltä

OAJ:n valtuutettu Monika Koivumäki muistuttaa, että järjestön pitää turvata jäseniään ja antaa apua vaikeissa tilanteissa silloinkin, kun avun tarvitsija asuu pienellä paikkakunnalla ilman omaa luottamusmiestä.

13.11.2019 Uutinen
Onko muutoksen aika?

OAJ:ssä uudistetaan parhaillaan strategiaa ja koko järjestön toimintaa. Kehittämishankkeessa on noussut selvästi esiin kolme kokonaisuutta, jotka kaipaavat uudistamista. Onko muutoksen aika? Se on jäsenten valitsemista edustajista kiinni.

13.11.2019 Blogi
OAJ:n valtuusto koolla – nyt uudistetaan järjestöä ja varaudutaan työtaisteluihin

OAJ:n valtuuston kolmipäiväinen kokous alkoi tänään. Valtuutetut pureutuvat muun muassa järjestön strategian uudistamiseen ja päättävät työtaistelutoimiin varautumisesta.

13.11.2019 Uutinen
OAJ:läiset eivät tee lakonalaista työtä

Turussa myös OAJ:läisten työpaikoilla näkyy JHL:n lakko, joka vaikuttaa esimerkiksi päiväkotien, koulujen ja oppilaitosten ruokapalveluihin. OAJ:n johtava lakimies muistuttaa, että OAJ:n jäsenet eivät tee lakon piiriin kuuluvaa työtä.

06.11.2019 Uutinen
Olli Luukkaisella lukuisia lisätehtäviä

OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen haluaa avoimuuden nimissä vuosittain julkistaa, mitä muita tehtäviä hän hoitaa OAJ:n puheenjohtajan työn ohella.

05.11.2019 Uutinen