• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Tuloksia haulle "Educa"

Educa verkossa -tapahtumaa seurattiin laajasti ympäri maailman

Lauantaina päättyneessä Educa verkossa -tapahtumassa oli seuraajia kahden päivän aikana yhteensä 15 649, joista 1 490 ulkomailta, 83 eri maasta. Tapahtuman tallenteet ovat kaikkien katsottavissa aina huhtikuun loppuun saakka.

01.02.2021 Uutinen
Vuoden opetus -palkinto Turkuun: Draamatempaus johti turvallisempaan päiväkotiympäristöön

Turkulaisen Päiväkoti Ketunpesän väki lähti kaupungintalolle esittämään kunnallispoliitikoille, mitä vaaralliselle päiväkodin edustalle pitäisi tehdä. Vaikuttamaan rohkaiseva projekti palkittiin Vuoden opetus -palkinnolla Educa-messuilla, jotka järjestettiin tänä vuonna verkossa.

30.01.2021 Uutinen
Ministeri Saarikko Educassa: Korkeakoulujen kehittämisessä pitää kuunnella korkeakouluissa työskenteleviä

Korkeakouluihin kohdistuu suuria yhteiskunnallisia odotuksia, ja tärkeä avain niihin vastaamiseksi on henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen. Tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikon mukaan korkeakoulujen kehittämisessä tulisi kuulla enemmän korkeakouluja ja niiden henkilöstöä.

29.01.2021 Uutinen
Educa verkossa starttasi tänään – mukana jo yli 6 500 rekisteröitynyttä!

Perinteinen Educa-tapahtuma järjestetään koronatilanteen vuoksi tänä vuonna verkkotapahtumana.

29.01.2021 Uutinen
Kansainvälisyys keskiössä Educa verkossa -tapahtuman ensimmäisenä päivänä

Educa-verkossa tapahtuman ensimmäisen messupäivän ohjelma on suunnattu erityisesti kansainväliselle yleisölle.

28.01.2021 Uutinen
Puoluejohtajien live-keskustelu koulutuksesta lauantaina 30.1. – Katso suorana tästä!

Politiikan ykkösnimet kohtaavat OAJ:n koulutuskeskustelussa lauantaina 30.1. klo 11.30-13. Seuraa livelähetystä ja osallistu keskusteluun aihetunnisteilla #educa2021, #koulutusratkaisee ja #kuntavaalit2021.

27.01.2021 Uutinen
Katso jäsenvideo ja osallistu arvontaan!

Katso Educa verkossa -tapahtuman viikonloppuna OAJ:n jäsenvideo, osallistu arvontaan, ja voit voittaa jonkin 60 arvottavasta palkinnosta!

26.01.2021 Uutinen
5 messutärppiä työhyvinvointiin

Valtakunnallinen opetus- ja kasvatusalan tapahtuma Educa järjestetään tänä vuonna kokonaan verkossa. Virtuaalisilla ohjelmalavoilla on tarjolla monipuolinen kattaus kasvatuksen ja koulutuksen ajankohtaisasiaa. Tässä viisi vinkkiä työhyvinvoinnin aiheisiin.

21.01.2021 Uutinen
Sopimusedunvalvonnan messutärpit

Valtakunnallinen opetus- ja kasvatusalan tapahtuma Educa järjestetään tänä vuonna kokonaan verkossa. Virtuaalisilla ohjelmalavoilla on tarjolla monipuolinen kattaus kasvatuksen ja koulutuksen ajankohtaisasiaa. Tässä neljä vinkkiä sopimusedunvalvonnan aiheisiin.

18.01.2021 Uutinen
Educa verkossa, poimi tärpit: Miten korkeakoulut vastaavat odotuksiin, mitä koulutusvienti tarkoittaa henkilöstölle?

Korkeakoulut ovat yhteiskunnan kasvavien odotusten kohteena, mutta miten odotuksiin vastataan? Tätä pohditaan Educa verkossa -tapahtuman webinaarissa 29.1. Webinaarin toisessa osiossa pureudutaan koulutusvientiin.

13.01.2021 Uutinen