• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Tuloksia haulle "OVTES"

F-osiota uudistamassa

Sopimusneuvottelujen jälkeen alakohtaiset työryhmät jatkavat sovittavien asioiden valmistelua seuraaviin neuvotteluihin. Mitä tapahtuu vapaan sivistystyön ja taiteen perusopetuksen työryhmässä?

10.05.2021 Uutinen
Palkkajärjestelmätyöryhmä neuvottelee palkkaperusteryhmien määräytymisestä

Sopimusneuvottelujen jälkeen alakohtaiset työryhmät jatkavat sovittavien asioiden valmistelua seuraaviin neuvotteluihin. Mitä tapahtuu palkkajärjestelmätyöryhmässä?

26.04.2021 Uutinen
Ammatillista vuosityöaikaa kehittämässä

Sopimusneuvottelujen jälkeen alakohtaiset työryhmät jatkavat sovittavien asioiden valmistelua seuraaviin neuvotteluihin. Mitä tapahtuu ammatillisen vuosityöajan (vapaajaksojärjestelmän kehittäminen) työryhmässä?

29.03.2021 Uutinen
Paljon puhetta paikallisesta sopimisesta

OAJ hakee jäsenilleen hyvitystä koronapoikkeusolojen aiheuttaman ylimääräisen työn ja lisääntyneen vastuun perusteella. Työnantajilla on nyt aito mahdollisuus edistää paikallista sopimista ja osoittaa, ettei sopimisen tavoitteena ole pelkät säästötoimet.

25.03.2021 Blogi
OAJ hakee poikkeusajan lisäkuormasta hyvitystä paikallisin neuvotteluin

OAJ hakee jäsenilleen hyvitystä koronapoikkeusolojen aiheuttaman ylimääräisen työn ja lisääntyneen vastuun perusteella. Luottamusmiehet ovat 24.3. klo 10 esittäneet paikallisia neuvotteluja työnantajille kautta maan.

24.03.2021 Uutinen
Eläkkeeltä töihin palannut voi hakea vuosilisät takautuvasti

Vuosisidonnaisia lisiä voi vaatia maksettavaksi takautuvasti vuodesta 2018 lähtien.

02.03.2021 Uutinen
Kohti yhtenäisiä palvelussuhteiden ehtoja

Sopimusneuvottelujen jälkeen alakohtaiset työryhmät jatkavat sovittavien asioiden valmistelua seuraaviin neuvotteluihin. Mitä tuntiopettajien työryhmissä tapahtuu?

26.02.2021 Uutinen
OAJ tukee Akavan esitystä sovittelujärjestelmän uudistamisesta

Työmarkkina- ja sovittelujärjestelmän uudistaminen tukisi työ- ja virkaehtosopimusneuvotteluita nykyistä enemmän ja antaisi valtakunnansovittelijan toimistolle mahdollisuuden tukea neuvottelijoita ennen neuvottelutilanteen kriisiytymistä.

18.02.2021 Uutinen
Järjestelyerillä ei osteta työaikaa

Kuntien järjestelyvaraeräneuvottelujen paikallinen sopiminen on käynnissä. OAJ muistuttaa, että rahaa ei ole tarkoitus käyttää työajan ostamiseen, vaan erät on kohdennettava palkkausjärjestelmän kehittämiseen.

12.02.2021 Uutinen
Lukiotyöryhmät valmistautuvat sopimusneuvotteluihin

Sopimusneuvottelujen jälkeen alakohtaiset työryhmät jatkavat sovittavien asioiden valmistelua seuraaviin neuvotteluihin. Miten lukiotyöryhmät muodostuvat ja mitä asioita niissä käsitellään?

10.02.2021 Uutinen