• logo
  • logo

Tuloksia haulle "Työhyvinvointi"

Presidentti Halonen: ”Paras tae hyvälle tulevaisuudelle ovat sivistyneet ihmiset”

Presidentti Tarja Halonen kritisoi SuomiAreenassa päättäjien tekemiä koulutusleikkauksia ja korosti, että inkluusio toimii vain, jos henkilökuntaa on riittävästi. Hyvän tulevaisuuden takeena hän pitää kansalaisten ja päättäjien sivistystä.

19.07.2019 Uutinen
Työhyvinvointihaaste käyntiin – Savonia ja Helsinki ensimmäisinä mukaan

Hyvinvoivat työntekijät takaavat työn korkean laadun. Se tiedetään Helsingin kaupungin opetustoimessa ja ammattikorkeakoulu Savoniassa, joissa on kääritty hihat opettajien työhyvinvoinnin eteen. OAJ nostaa opettajien jaksamista kohentaville teoille hattua ja heittää työhyvinvointihaasteen muillekin työnantajille.

18.07.2019 Uutinen
Työsuojelusta tukea jäsenelle

OAJ on jäsentensä hyvinvoinnin tukena. Työsuojelun ja työhyvinvoinnin edunvalvontamme edistää ja kehittää päiväkotien, koulujen ja oppilaitosten terveyttä ja turvallisuutta.

12.07.2019 Sisältösivu
Tutkimustietoa päiväkodin johtajien työoloista

Päiväkodin johtajien työ on monimuotoistunut. Samalla heidän vastuunsa on kasvanut. OAJ:n selvityksen mukaan esimiestyöt vievät ajan johtamiselta.

12.07.2019 Sisältösivu
Tutkimustiedosta tukea sisäilmaongelmiin

Sisäilma on yksi suurimmista opettajien työoloihin vaikuttavista tekijöistä. Koulurakentamisen heikko laatu, kehnosti tehdyt korjaukset ja riittämätön ilmanvaihto ovat johtaneet siihen, että neljä kymmenestä opettajasta on kokenut terveyshaittoja.

12.07.2019 Sisältösivu
Tutkimustietoa opetusalan työoloista

Teemme joka toinen vuosi työolobarometrin, jotta voisimme parhaiten ajaa koulutus-, kasvatus- ja tutkimusalan ammattilaisten etuja.

12.07.2019 Sisältösivu
Työhyvinvoinnin lukuvuoden jäsenedut

Työhyvinvoinnin lukuvuodeksi OAJ on neuvotellut jäsenilleen etuja työhyvinvointia edistävistä palveluista. Etuja saat Academy of Brainin verkkovalmennuksista, Fiilismittarista ja Firstbeat-hyvinvointianalyysista.

11.07.2019 Sisältösivu
Pride-viikolla edistetään työelämän yhdenvertaisuutta – ”kieli luo todellisuutta”

Kuinka varmistamme kaikille yhdenvertaisen työpaikan? Kysymystä pohditaan pride-viikolla Akavan, SAK:n ja STTK:n järjestämässä keskustelutilaisuudessa. Työyhteisöissä homo- ja transfobian kitkeminen on yhteisiä linjauksia ja konkreettisia tekoja yhdenvertaisuuden puolesta.

24.06.2019 Uutinen
Kiitoksen, ylpeyden ja levon aikaa

On jälleen se aika vuodesta, jolloin suurella osalla henkilöstöstä työ kouluissa ja oppilaitoksissa on päättymässä ja siirrytään erittäin hyvin ansaitulle tauolle. Esimerkiksi päiväkodeissa ja tutkimuksen parissa töitä vielä tehdään, ja esimiehet jatkavat vielä viikkojen ajan valmistautumista ensi lukuvuoteen. Pian heillekin koittaa levon aika.

27.05.2019 Blogi
Mikä valtuustossa puhutti? Isoina aiheina neuvottelukierros, työhyvinvointi ja vuosityöaika

Tuleva neuvottelukierros, työhyvinvoinnin lisääminen ja järjestötoiminnan tulevaisuus – muun muassa nämä aiheet puhuttivat tänään päättyneessä OAJ:n valtuuston kokouksessa. Globaaliin oikeudenmukaisuuteen ja solidaarisuustyöhön valtuusto päätti jatkossa satsata reilusti.

10.05.2019 Uutinen