• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Tuloksia haulle "Puheenjohtaja"

OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murto ehdolla Jukon puheenjohtajaksi

Neuvottelujärjestö Jukon vaalivaliokunta on pyytänyt jäsenjärjestöjään ilmoittamaan puheenjohtajaehdokkaansa 16. marraskuuta mennessä. OAJ pitää tärkeänä, että Jukon toimintaa kehitetään ja yhteistyötä vahvistetaan niin, että Juko voi toimia uskottavasti nimenomaan neuvottelujärjestönä. OAJ:n hallitus on asettanut OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murron ehdolle Jukon puheenjohtajaksi.

11.11.2022 Uutinen
Jäsenet tekevät OAJ:n

OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murto vierailee järjestön kaikkien 17 alueyhdistyksen vieraana talven ja kevään aikana. Hän pitää tärkeänä tavata ja kuunnella jäseniä, koska vain jäsenten arkea ja kokemusmaailmaa kuuntelemalla OAJ voi tehdä jäsenlähtöistä edunvalvontaa.

04.11.2022 Blogi
Puheenjohtajan aluekiertue Lahdessa

Koulutuksella tulevaisuudenkestävä Suomi -kiertue jatkuu 14.12. Lahdessa. OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murto vierailee ensi kesään mennessä kaikissa OAJ:n 17 alueyhdistyksen paikkakunnilla.

31.10.2022 Tapahtuma
Puheenjohtajan aluekiertue starttaa Lappeenrannasta ja Kotkasta

Koulutuksella tulevaisuudenkestävä Suomi -kiertue alkaa Lappeenrannasta 1.11. ja jatkaa Kotkaan 2.11. OAJ:n puheenjohtaja vierailee ensi kesään mennessä kaikissa OAJ:n 17 alueyhdistyksen paikkakunnilla.

28.10.2022 Tapahtuma
Suomen tulevaisuuden kannalta koulutus on ydinkysymys

Jos halutaan, että osaajia on tarpeeksi työmarkkinoiden tarpeisiin myös tulevaisuudessa, koko koulutusketjun perusrahoitus ja resurssit on saatava kuntoon, kirjoittaa OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murto.

29.09.2022 Blogi
Puheenjohtajan Saunailta-live

Oletko aina pohtinut, että mitä OAJ:n puheenjohtaja tekee? Tai varapuheenjohtajat? Siinä tapauksessa tervetuloa kuulolle Puheenjohtajan Saunailtaan, jossa sekä Katriina Murto että varapuheenjohtajat Katariina Kattelus, Lauri Hietalahti ja Anitta Pakanen kertovat omasta työstään sekä muista ajankohtaisista asioista.

15.09.2022 Tapahtuma
Osaamisvajeeseen vastataan koulutuksella

Työelämä muuttuu jatkuvasti, ja osaamisen kehittäminen on välttämätöntä. Aikuiskoulutuksen ja ammatillisten opettajien merkitystä osana koulutusjärjestelmää on tehtävä näkyvämmäksi, kirjoittaa OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murto.

30.08.2022 Blogi
Katri Korolaisesta OAJ:n puheenjohtajan erityisasiantuntija

Filosofian maisteri Katri Korolainen on valittu yhteiskuntavaikuttamisen ja viestinnän erityisasiantuntijaksi OAJ:hin. Korolainen toimii puheenjohtaja Katarina Murron yhteiskuntavaikuttamiseen ja viestintään liittyvien asioiden koordinaattorina.

25.08.2022 Uutinen
OAJ:n Katarina Murto peräänkuuluttaa palkansaajapuolen yhteistä keskustelua työmarkkinajärjestelmän tulevaisuudesta

OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murto esittää, että keskeiset ammattiliitot käynnistävät keskustelun työmarkkinajärjestelmän toimivuudesta ja tulevaisuudesta syksyn palkkakierroksen jälkeen.

03.08.2022 Tiedote
OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murto: Sivistystyönantajien joustamattomuus koettelee yksityisen opetusalan pitovoimaa

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murto arvostelee kovin sanoin Sivistystyönantajia. Murron mielestä Sivista on haluton tosissaan hakemaan ratkaisua yksityisen opetusalan työehtokiistaan.

15.06.2022 Tiedote