• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Tuloksia haulle "OAJ:n valtuusto"

OAJ:n syysvaltuusto kokoontuu etäyhteyksin

Valtuuston syyskokous alkaa tänään Helsingissä. Kokous toteutetaan koronaepidemian vuoksi kokonaan etänä. Asialistalla on isoja ja tärkeitä kokonaisuuksia. Valtuutetut päättävät muun muassa kahden seuraavan vuoden toimintasuunnitelmasta sekä järjestötoiminnan uudistamisesta.

18.11.2020 Uutinen
OAJ:ltä tunnustus Markku Kanervalle: ”Opettajankoulutus antoi valmiuksia valmentamiseen”

Opettajataustainen Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva sai tänään OAJ:ltä tunnustuksen liikunnan hyväksi tekemästään työstä. Kanervan mukaan opettajan ja valmentajan työssä on paljon yhteistä.

28.10.2020 Uutinen
Työhyvinvointirahaston ensimmäinen hakukierros ensi keväänä

OAJ:n valtuusto päätti työhyvinvointirahaston perustamisesta elokuussa. Oman rahaston avulla OAJ haluaa konkreettisesti auttaa jäseniään työelämässä. Ensimmäistä hakukierrosta ja hakuohjeita valmistellaan parhaillaan.

22.10.2020 Uutinen
Ammatillisten opettajien uusi puheenjohtaja Helena Kahl: ”Ammatillisuus on vahvuutemme”

OAJ:n ammatillisten opettajien uunituore puheenjohtaja haluaa yhtenäistää ammatillisten opettajien ay-rintamaa ja tehdä koko OAJ:n päätöksenteosta entistä avoimempaa.

21.08.2020 Uutinen
OAJ:lle uusi strategia: Suomesta paras maa opettaa, oppia ja tutkia

OAJ:n valtuusto päätti uudesta strategiasta. Järjestö toimii sen eteen, että Suomi on maailman paras paikka opettaa, oppia ja tutkia ja että jokainen jäsen tuntee, että jäsenyys kannattaa.

19.08.2020 Uutinen
OAJ:lle uusi hallitus

Seuraavan kaksivuotiskauden ajan OAJ:n asioista päättää valtuuston tänään valitsema hallitus. Jokaisella OAJ:n jäsenryhmällä on 20 hengen hallituksessa omat edustajansa.

18.08.2020 Uutinen
Uutta kohti OAJ:ssä

Tiedämme, mitä jäsenet OAJ:ltä haluavat. Jotta uudistukset toteutuvat, tarvitaan valtuutetuilta rohkeutta tehdä päätöksiä, kirjoittaa OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen.

18.08.2020 Blogi
OAJ:n valtuusto kokoontuu – turvallisuuteen satsattu paljon

Valtuuston kevätkokous alkaa tänään Helsingissä. Kokousjärjestelyissä on otettu huomioon korona-epidemiaan liittyvät turvallisuussuositukset. Istumaetäisyyksiä on väljennetty, ja valtuutetut käyttävät kasvomaskeja. Edessä on isoja päätöksiä. Valtuutetut muun muassa linjaavat järjestön uudesta strategiasta.

17.08.2020 Uutinen
Valtuuston puheenjohtajan hurjan työviikon loppusaldo – vahva luottamus opettajiin ja neuvottelijoihin

Viikko Kuopion Kallaveden lukiossa on ollut käsittämättömän hurja, kuten kouluissa ympäri Suomen. Apulaisrehtori ja OAJ:n valtuuston puheenjohtaja Tiina Karjalaisen täysiä päiviä ovat täyttäneet myös sopimusneuvotteluiden seuraamiset.

21.03.2020 Uutinen
OAJ:n valtuusto ylimääräiseen kokoukseen – tavoitteena vauhdittaa neuvotteluja

OAJ on kutsunut järjestön valtuuston ylimääräiseen kokoukseen. Tavoitteena on päättää toimista, joilla vauhditetaan työmarkkinaneuvotteluja.

11.03.2020 Uutinen