• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Tuloksia haulle "OAJ:n hallitus"

OAJ tavoittelemaan palkkaohjelmaa, sopimusalasiirtoa ja kiky-tuntien poistoa

Opetusalan Ammattijärjestö tavoittelee naisvaltaisten koulutettujen alojen palkkaohjelmaa, joka ulottuisi useammalle sopimuskaudelle. OAJ haluaa myös varhaiskasvatuksen opettajat samaan sopimukseen muiden kunta-alan opettajien kanssa. Lisäksi järjestö haluaa eroon kiky-tunneista.

11.12.2019 Tiedote
OAJ:n valtuusto tenttasi hallitusta vuosityöajasta

Ammatillisen koulutuksen vuosityöaikasopimus ja perusopetuksen vuosityöaikakokeilu nousivat jo viime keväänä valtuuston keskusteluissa isosti esille. Samat aiheet puhuttavat edelleen. OAJ:n hallitus sai kyselytunnilla vastattavakseen lukuisia vuosityöaikaa koskevia kysymyksiä.

14.11.2019 Uutinen
Onko muutoksen aika?

OAJ:ssä uudistetaan parhaillaan strategiaa ja koko järjestön toimintaa. Kehittämishankkeessa on noussut selvästi esiin kolme kokonaisuutta, jotka kaipaavat uudistamista. Onko muutoksen aika? Se on jäsenten valitsemista edustajista kiinni.

13.11.2019 Blogi
Olli Luukkaisella lukuisia lisätehtäviä

OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen haluaa avoimuuden nimissä vuosittain julkistaa, mitä muita tehtäviä hän hoitaa OAJ:n puheenjohtajan työn ohella.

05.11.2019 Uutinen
Rivijäsenten ja paikallisten toimijoiden tapaaminen on tärkeää

OAJ:n toimistolta Pasilasta käydään paljon tilaisuuksissa eri puolilla Suomea tapaamassa jäseniä. Jatkossa on yhä tärkeämpää löytää myös uusia keinoja, joilla jäsenet pääsevät osallistumaan OAJ:n toimintaan ja järjestön kehittämiseen. Jäsenten kannattaa aktiivisesti olla yhteydessä myös edustajiensa kanssa – he tekevät OAJ:ssä päätökset.

21.10.2019 Blogi
OAJ:n jäsenillat starttaavat – sopimusneuvotteluista ja strategiasta puhutaan ympäri Suomen!

Syksyllä OAJ:n hallituksen jäsenet ovat mukana eri puolilla Suomea jäsenilloissa, joissa keskustellaan sopimusneuvotteluista ja OAJ:n uudistuvasta strategiasta. Katso, milloin jäseniltoja järjestetään omalla alueellasi, ja tule mukaan!

17.09.2019 Uutinen
Opettajat toivat SuomiAreenaan elämyksen – opetusministerille satoja terveisiä

OAJ toi keskusteluissa, pop up -koulussa ja Kansalaistorin paviljongissa isosti esiin opettajien työn merkitystä ja sitä, miksi siihen kannattaa satsata. OAJ:n paviljongilla tapahtuman kävijät lähettivät opetusministerille yli 500 korttia, joissa pyydetään pitämään opettajien puolia.

19.07.2019 Uutinen
Mikä valtuustossa puhutti? Isoina aiheina neuvottelukierros, työhyvinvointi ja vuosityöaika

Tuleva neuvottelukierros, työhyvinvoinnin lisääminen ja järjestötoiminnan tulevaisuus – muun muassa nämä aiheet puhuttivat tänään päättyneessä OAJ:n valtuuston kokouksessa. Globaaliin oikeudenmukaisuuteen ja solidaarisuustyöhön valtuusto päätti jatkossa satsata reilusti.

10.05.2019 Uutinen
Koulutuspolitiikassa tiivis ”lukuvuosi” – toimikunnassa kuuluu OAJ:n jäsenten ääni

OAJ:n kannat koulutuspolitiikkaan ja työmarkkinoihin liittyviin kysymyksiin syntyvät toimikunnissa. Niissä kuuluu vahvasti jäsenten ääni.

06.05.2019 Blogi
Hyvää sopimusviestintää jokaiselle jäsenelle – vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Mistä etsit tietoa, jos työajasta tai palkasta herää kysymyksiä? Löydätkö vastauksia? OAJ kehittää sopimusviestintää, ja kerää sen tueksi jäseniltään kokemuksia ja toiveita.

30.01.2019 Uutinen