• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Tuloksia haulle "Teemme hyvää"

Globaalin työmme lähtökohdat

07.05.2019 Sisältösivu
OAJ:n ilmastoteot

Ihmiskuntaa uhkaavat globaalit ongelmat, kuten ilmastonmuutos, puhtaan veden loppuminen ja alati kasvava energian tarve. Niiden ratkaisemiseksi tarvitaan koulutusta, kasvatusta ja tutkimusta.

07.05.2019 Sisältösivu
OAJ muistuttaa opettajien merkityksestä: Koulutuksella ilmastonmuutosta vastaan

OAJ muistuttaa, että koulutus, kasvatus ja tutkimus tuottavat tietoa ja luovat uudenlaista ajattelua, joka voi auttaa ratkaisemaan ilmastomuutoksen aiheuttamia ongelmia.

05.04.2019 Tiedote
Suomeen kansainvälinen koululaisten ilmastokokous – OAJ mukana kummina

Maailman koululaisten ilmastokokous kokoaa alkukesästä Suomeen oppilaita ja opettajia ympäri maailman. OAJ:ssä koulutus nähdään avaimena ilmastonmuutoksen torjuntaan ja on tapahtumassa mukana kummina.

28.03.2019 Uutinen
Koulutus ratkaisee ilmastonmuutoksen ja maahanmuuton haasteita – OAJ:n eurovaalitavoitteet korostavat tutkimuksen ja kehitystoiminnan merkitystä

Eurooppa pysyy kilpailukykyisenä vain panostamalla koulutukseen, tutkimukseen, kehitystyöhön ja innovaatioihin. Opetusalan Ammattijärjestö on julkaissut konkreettisia ehdotuksia, jotka nostavat maanosamme ilmastonmuutoksen vastaisen taistelun edelläkävijäksi ja globaalisti vetovoimaisimmaksi osaamiskeskittymäksi.

02.03.2019 Tiedote
OAJ mukaan yritysvastuun ykkösketjuun

OAJ on liittynyt mukaan yritysvastuun #ykkösketjuun-kampanjaan, joka tavoittelee Suomeen sitovaa lakia yritysten ihmisoikeusvastuusta.

15.11.2018 Uutinen
“Keräämällämme summalla on todellista vaikutusta monen lapsen ja nuoren elämään” – opettajilta yli 56 000 euroa hyväntekeväisyyteen

OAJ:n ja vakuutusyhtiö Turvan Nenäpäivä-keräys on ollut menestys. Jos lahjoittaminen sattui menemään ohi, ei hätää, lipas on auki vuoden loppuun asti! Tiivis ja hauska meno. Ilo auttaa ja hullutella hyvän puolesta. Tähän voisi tiivistää Nenäpäivän tunnelmia Tampereen Tohlopista, josta show lähetettiin perjantaina 9. marraskuuta.

09.11.2018 Uutinen
"Todella kiva auttaa" – loppukiri kohti Nenäpäivää täydessä käynnissä

– Tosi hyväntuulisia ihmisiä liikkeellä. Vaikkei kolikkoja olisikaan paljon, antavat vähänsäkin, kurssisihteeri Tessa Lindfelt riemuitsee.

08.11.2018 Uutinen
Koulutuksella kestävää tulevaisuutta

Kaikki puhuvat nyt ilmastonmuutoksesta, eikä syyttä. Ongelman ratkaisut ovat monimutkaisia ja vaativat perehtymistä. Tähän kaikkeen tarvitaan kasvatusta, koulutusta, tiedettä ja tutkimusta.

06.11.2018 Blogi