• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Tuloksia haulle "Sivista, yksityinen opetusala"

Neuvottelutilanne tiivistyy tällä viikolla

Neuvottelut OAJ:n jäsenten uusista työ- ja virkaehtosopimuksista ovat jatkuneet kaikilla muilla sopimusaloilla paitsi kunnan pöydissä.

23.03.2020 Uutinen
Sopimusneuvottelut jatkuvat – kunta-ala otti aikalisän

Vaikka kunta-alan sopimusneuvottelut keskeytyivät, muiden sopimusalojen neuvotteluja jatketaan. OAJ:n neuvottelijat jatkavat työtään neuvottelujen parissa myös viikonloppuna.

20.03.2020 Uutinen
Sopimusneuvottelut kiristyvät

Sopimuksien päättyminen on enää reilun puolentoista viikon päässä. Tunnelma alkaa tiivistyä, nyt myös joissain neuvottelupöydissä kiristyä.

20.03.2020 Blogi
Kunta-alan neuvottelut katkesivat

Kunta-alan työehtosopimusneuvottelut ovat katkenneet. Syynä neuvottelujen katkeamiseen ovat Jukon mukaan Tehyn ja Superin esittämät epärealistiset vaatimukset yli kymmenen prosentin palkankorotuksista.

19.03.2020 Uutinen
Sopimusneuvottelut jatkuvat kiivaina – ratkaisua etsitään hartiavoimin

Koronavirus muutti myös työmarkkinaneuvottelujen asetelmia. Juko ja OAJ haluavat neuvotteluissa löytää ratkaisun, joka turvaa jäsenten työnteon edellytykset ja tuo vakautta vaikeaan tilanteeseen. Lähtökohtana on edelleen se, että kikyt poistuvat, toteaa Olli Luukkainen tänään julkaistulla videolla.

19.03.2020 Uutinen
JUKO esittää 10 kuukauden sopimusta ja yleisen linjan palkankorotuksia

Työmarkkina- ja koronatilannetta illansuussa käsitelleet JUKOn puheenjohtaja ja toiminnanjohtaja ehdottavat, että julkisaloille neuvotellaan enimmillään kymmenen kuukauden mittaiset sopimukset, joissa palkankorotukset vastaavat jo sovittua yleistä linjaa.

16.03.2020 Uutinen
OAJ:n valtuusto ylimääräiseen kokoukseen – tavoitteena vauhdittaa neuvotteluja

OAJ on kutsunut järjestön valtuuston ylimääräiseen kokoukseen. Tavoitteena on päättää toimista, joilla vauhditetaan työmarkkinaneuvotteluja.

11.03.2020 Uutinen
Kiky-tunnit jäämässä nykymuodossa historiaan

Kilpailukykysopimuksessa sovitut 24 palkatonta lisätuntia ovat poistuneet jo tehdyistä sopimuksista. Opetusalan kiky-ratkaisut selviävät lähiaikoina.

09.03.2020 Blogi
Usein kysyttyjä kysymyksiä lakosta

Olemme koonneet tälle sivulle kysymyksiä ja vastauksia lakosta. Sivua päivitetään aina tilanteen mukaan. Jos et löydä täältä etsimääsi tietoa, ota yhteys lakkovahti@oaj.fi

06.03.2020 Sisältösivu
Jäsen, päivitä yhteystietosi!

Tarkista omat jäsenyhteystietosi ja varmista, että tavoitamme sinut mahdollisessa työtaistelutilanteessa sähköpostilla ja tekstiviestillä. Arvomme Marimekko-lahjakortteja niiden jäsenten kesken, jotka päivittävät yhteystietonsa maaliskuussa.

28.02.2020 Uutinen