• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Tuloksia haulle "Strategia 2020"

Karita Katto: OAJ:n pitää katsoa tulevaan ja tuoda jäsenyyden hyödyt esiin

Jargonia pitää välttää, kun OAJ:tä uudistetaan, sanoo OAJ:n valtuustossa yliopistolaisia edustava Karita Katto. Hän uskoo ammattijärjestöjen kiinnostavan tulevaisuudessakin myös nuoria, kunhan toiminnan hienous sanoitetaan selkeästi ja löydetään uusia tapoja tukea jäseniä.

14.11.2019 Uutinen
Varavaltuutettu Päivi Hietaharju: OAJ:n pitää tulla lähemmäs jäsentä

Järjestön pitää tulla lähemmäs jäseniä, sanoo ammatillisia opettajia OAJ:n valtuustossa edustava Päivi Hietaharju. Tärkeää on myös pitää kiinni opetuksen laadusta ja edistää esimerkiksi opettajamitoitusta.

14.11.2019 Uutinen
”Me kaikki olemme OAJ” – Luokanopettajavaltuutettua motivoi muiden auttaminen

OAJ:n valtuustokokouksessa haetaan modernin ja osallistavan ammattijärjestön tulevaisuuden linjaa. Kainuulaisvaltuutetun Marika Pylkkäsen mukaan ajatus kaikkien jäsenten yhteisestä OAJ:sta on kaiuttava kirkkaana Helsingistä aina Iivantiiran Ypykkään.

14.11.2019 Uutinen
”Tuntuu mahtavalta” – Marjut Koukkula valtuuston 2. varapuheenjohtajaksi

Valtuusto valitsi kokouksen alkajaisiksi toiseksi varapuheenjohtajaksi Marjut Koukkulan. Koululiikuntaliiton perinteisen Ollin kiulu -palkinnon pokkasi Päijät-Hämeen aluehdistys.

13.11.2019 Uutinen
Onko muutoksen aika?

OAJ:ssä uudistetaan parhaillaan strategiaa ja koko järjestön toimintaa. Kehittämishankkeessa on noussut selvästi esiin kolme kokonaisuutta, jotka kaipaavat uudistamista. Onko muutoksen aika? Se on jäsenten valitsemista edustajista kiinni.

13.11.2019 Blogi
OAJ:n jäsenillat starttaavat – sopimusneuvotteluista ja strategiasta puhutaan ympäri Suomen!

Syksyllä OAJ:n hallituksen jäsenet ovat mukana eri puolilla Suomea jäsenilloissa, joissa keskustellaan sopimusneuvotteluista ja OAJ:n uudistuvasta strategiasta. Katso, milloin jäseniltoja järjestetään omalla alueellasi, ja tule mukaan!

17.09.2019 Uutinen
Jäsen, avataan suora linja vuorovaikutukselle!

OAJ on jäsentensä järjestö ja jäsentensä summa. Haluamme vahvistaa vuorovaikutusta jäsenten kanssa ja jäsenten kesken. Tehdään se keväällä Facebook-liveissä!

16.04.2019 Blogi
Valtuutetut koolla – vuosityöajasta toivotaan asiallista keskustelua

OAJ:n valtuusto aloitti urakkansa järjestön toiminnan linjaamiseksi tuleville vuosille.

21.11.2018 Uutinen