• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo
Kuvituskuva

Tarjoamme vuosittain useita koulutuksia sekä jäsenillemme että aktiivitoimijoillemme.

OAJ on ahkera kouluttaja, ja vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 40 000 jäsentä. Suuri osa valtakunnan tason koulutuksistamme on suunnattu OAJ:n aktiivitoimijoille, mutta järjestämme koulutuksia myös kaikille jäsenille erityisesti paikallisella tasolla.

Keskustason koulutus on suunnattu luottamusmiehille, OAJ:n edunvalvontayhdistysten aktiiveille ja työsuojelutoimijoille. Alueyhdistysten koulutuksiin osallistuvat enimmäkseen yhdistysten toimijat, kun taas paikallistason koulutus on tarkoitettu kaikille jäsenille.

OAJ:n koulutukset edistävät koulutus-, kasvatus- ja tutkimusalan edunvalvontaa ja järjestötoimintaa tukevia tietoja, taitoja ja asenteita. Koulutukset vahvistavat opettajien yhtenäisyyttä ja tietämystä esimerkiksi opettajien oikeusturvasta, vastuista ja velvollisuuksista sekä palkkauksesta.

OAJ kouluttaa 2021 -julkaisu (PDF)

Kaikki OAJ:n koulutukset järjestetään etänä syyskuun 2021 loppuun saakka. Lokakuusta alkaen koulutukset järjestetään lähitapaamisina ellei muuta ole koulutuskohtaisessa kutsussa ilmoitettu. Osallistujilla on kuitenkin mahdollisuus seurata koulutuksia myös etänä. Etäseuraaminen ei mahdollista osallistumista esimerkiksi ryhmätöihin.

 


oajfi_21_sisaltokuva_koulutuskuvaaja_.jpg

Jaa