• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Johtajien koulutuspäivät antaa ajankohtaista tietoa virka- ja työehtosopimuk­sista, esimiesten asemasta, tehtävistä, vastuusta sekä lainsäädännöstä.

ESIHENKILÖIDEN TURVALLISUUSKOULUTUS 16.1.2024, HELSINKI

Tavoite
Koulutuksen tavoitteena on lisätä osallistujien turvallisuusjohtamisosaamista ja vahvistaa osallistujien kykyä nähdä turvallisuustilanne ja siihen vaikuttavien asioiden kokonaiskuva. Tässä ajassa on erityisiä syitä kehittää sekä parantaa alan toimintaympäristöjen turvallisuutta. Keskeinen päivän kysymys on, mitä voimme tehdä väkivallan vähentämiseksi.

Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu johtajille ja esihenkilöille, ja OAJ:n jäsenet ovat etusijalla osallistumiseen ilmoittautumisjärjestyksessä. 


JOHTAJIEN KOULUTUSPÄIVÄT, HELSINKI

OAJ järjestää johtajakoulutusta oppilaitosten, koulujen ja päiväkotien esihenkilöille ja sivistystoimenjohtajille. Vuosittain yksi koulutuskerta varataan uusille esihenkilöille ja johtajille

Koulutuksen tavoitteena on antaa ajankohtaista tietoa virka- ja työehtosopimuksista, esihenkilöiden asemasta, tehtävistä, vastuusta sekä lainsäädännöstä.

Johtajien koulutuspäivät, uudet johtajat 4.-5.9.
Johtajien koulutuspäivät, varhaiskasvatus 4.-5.11.
Johtajien koulutuspäivät, ammatillinen toinen aste 9.-10.10.
Johtajien koulutuspäivät, yleissivistävä 11.-12.11.  
Johtajien koulutuspäivät, ammattikorkeakoulut  14.-15.11.


Kohderyhmä
Esihenkilötehtävissä toimivat OAJ:n jäsenet.

Ilmoittautuminen 

Koulutus on avoin haku -koulutusta, johon hakeudutaan itse. Koulutukset täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä aikaisemmat osallistumiset huomioiden.

 

 

Näin ilmoittaudut koulutukseen

Kirjaudu jäsentunnuksillasi Omat tiedot -palveluun osoitteessa tapahtumat.oaj.fi. Valitse kohta Kurssit ja ilmoittautuminen, niin pääset selaamaan jäsenkoulutuksia ja tapahtumia. Varmista samalla, että jäsentietosi ovat ajan tasalla!

Koulutuksiin ilmoittautuminen

Jaa