• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Nuori opettaja, verkostoidu muiden ammattilaisten kanssa ja opi uutta alalta! NOPE-koulutuksemme on räätälöity nuorten opettajien tarpeisiin.

NOPE-koulutus on irtiotto päiväkodin, koulun tai oppilaitoksen arjesta. Koulutuksessa kohtaat muita työuransa alkupuolella olevia opettajia, saat välineitä jaksamiseen, tietoa alasi palkkauksesta, työehdoista ja vastuukysymyksistä.

Koulutukset järjestetään maalis–huhtikuussa ja syys–marraskuussa kymmenellä alueella. Kurssivetäjinä toimivat OAJ:n alueelliset NOPE-kouluttajat, jotka ovat itsekin nuoria opettajia. Palkka-asioissa kouluttajina ovat usein OAJ:n paikalliset aktiivitoimijat.

Ilmoittautuminen syksyn 2020 NOPE- koulutuksiin on käynnissä. 
Tarkemmat päivämäärät ja paikat löydät täältä

Kohderyhmä

Nuori opettaja eli alle 35-vuotias tai alle viisi vuotta opetustyössä toiminut OAJ:n jäsen. SOOLin valmistumassa olevat jäsenet voivat osallistua kurssille, jos kurssilla on tilaa.

Ilmoittautuminen

Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 26 osallistujaa. Viimeinen ilmoittautumispäivä on neljä viikkoa ennen koulutusta. Oma alueesi määräytyy työpaikkasi sijainnin mukaan. NOPE-koulutukseen voi osallistua vain kerran.

 

Näin ilmoittaudut koulutukseen

Kirjaudu jäsentunnuksillasi Omat tiedot -palveluun osoitteessa lex.oaj.fi. Valitse kohta Kurssit ja ilmoittautuminen, niin pääset selaamaan jäsenkoulutuksia ja tapahtumia. Varmista samalla, että jäsentietosi ovat ajan tasalla!

Omat tiedot

Jaa