• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ:n sähköisten jäsenpalvelujen on käyttökatko jatkuu perjantaihin 18.6.  Lue lisää. Maksuton puhelinpalvelu palvelee ma–to klo 10–14, p. 0800 418 401. Huom! Yhteydenottolomakkeet toimivat normaalisti!

Oletko valmistumassa opettajaksi? Perehdy uuden ammattisi työehtoihin valmistuvien infossa. Järjestämme infoja vuosittain.

Opettajankoulutuspaikkakunnilla järjestetään keväisin OAJ-infoja valmistuville opiskelijoille.

Infojen tarkoituksena on antaa työelämään siirtyville opettajille ajankohtaista tietoa työnhausta, palkkauksesta, OAJ:hin liittymisestä, jäseneduista sekä alue- ja paikallisyhdistyksen toiminnasta.

Tilaisuuksien järjestäjinä toimivat OAJ:n alueyhdistykset yhteistyössä SOOLin ja OAJ:n paikallisyhdistysten kanssa (niissä maakunnissa, joiden alueelta valmistuu opettajia). 

Seuraava valmistuvien info

Lisätietoa oman alueesi valmistuvien infoista saat SOOLin jäsenyhdistykseltäsi tai OAJ:n alueyhdistykseltäsi. Tiedot infojen ajankohdista pyritään lisäämään myös SOOLin kalenteriin.

SOOLin jäsenyhdistyksetSOOLin kalenteri

 

Näin ilmoittaudut koulutukseen

Kirjaudu jäsentunnuksillasi Omat tiedot -palveluun osoitteessa lex.oaj.fi. Valitse kohta Kurssit ja ilmoittautuminen, niin pääset selaamaan jäsenkoulutuksia ja tapahtumia. Varmista samalla, että jäsentietosi ovat ajan tasalla!

Omat tiedot

Jaa