• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ Sauna on virtuaalinen keskustelualusta

OAJ Saunassa pääset juttelemaan asiantuntijoidemme sekä muiden jäsenten kanssa ajankohtaisista asioista virtuaalisesti Howspace-alustalla. Saunailta-webinaarien teemoiksi nostetaan vuorollaan jäsenille tärkeitä aiheita. Saunassa pystymme keskustelemaan tasavertaisesti vaikeammistakin asioista.

Jo ennen saunailtaa keskustelut käynnistyvät Saunan chat-kanavilla. Voit vapaasti ehdottaa, kysyä ja kommentoida aiheita sekä etukäteen että saunaillan aikana. Kaikki saunaillat tallennetaan, joten voit kuunnella ne myöhemminkin, kun sinulle sopii. 

Näin Saunassa toimitaan 

Jäsenenä pääset antamaan palautetta sekä tuomaan kentän kokemuksia, toiveita ja ideoita OAJ:n toimintaan. Saunassa sinun on helppo tuoda esiin omat toiveet ja pyrkiä näin vaikuttamaan sinulle tärkeiden asioiden kehityssuuntiin. Palautteesi on meille ensiarvoisen tärkeää. Viemme viestisi eteenpäin pohdittavaksi oikealle taholle OAJ:ssa.  

Saunaillat auttavat pysymään ajan tasalla sinulle tärkeissä asioissa. Asiantuntijoiltamme saat vastauksia moniin arjen pulmiin, kuten työaikaa ja palkkaa koskeviin kysymyksiin. Lisäksi saat tietoa siitä, miten vaikuttamistyömme edistyy. 

Saunassa sinun on mahdollista osallistua monella tavalla. Haemme asioihin yhteistä linjaa keskustelemalla, tarvittaessa äänestämme ja halutessasi voit tehdä jäsenaloitteen milloin vain.  

Miten pääset saunaan? 

Saunaan pääset tilaamalla sähköpostiin lähetettävän henkilökohtaisen Howspace-kutsun.   

  • Jäsenyys tarkistetaan ennen kutsun lähettämistä.  
  • Tarkistamisessa voi kulua muutamakin päivä, jos saunojia ilmaantuu kerralla paljon.  
  • Howspace-kutsu saattaa livahtaa myös roskapostiin.  
  • Mikäli linkin tilaamisessa tai Saunaan kirjautumisessa ilmenee ongelmia, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen sauna.admin@oaj.fi.  

Saunaan pääsee aina samalla sähköpostiin lähetetyllä kutsulinkillä. Viesti kannattaakin tallentaa. Saunasta tulee kaikille osallistujille viesti, kun uusi keskustelu aukeaa tai Saunassa tapahtuu jotain uutta. Näiden viestien mukana tulee aina myös kirjautumislinkki. 

Jos olet jo kerran kirjautunut Saunaan, voit myös mennä suoraan Saunan verkkosivulle ja klikata uuden kirjautumislinkin. Jos käyt usein Saunassa, sinun kannattaa tallentaa osoite omalle välilehdelleen verkkoselaimessa tai pitää välilehteä auki. Howspacen verkkosivulla pyyntö toimii kuitenkin vain, jos olet alun perin saanut kutsulinkin Saunasta. Uutta linkkiä ei tarvitse pyytää jäsenyyden tarkastuksen kautta, jos olet jo kerran saanut linkin Saunaan. 

Jaa