• logo
  • logo

Vapaa-ajan edut

Jäsenkortilla saat etuja muun muassa SuperParkista ja Sea Lifesta. Tarkista myös Kansallisgallerian edut.


Alennusta SuperPark-sisäaktiviteettipuistoista

Jäsenenä saat alennusta SuperPark-sisäaktiviteettipuistoista vuoden 2019 loppuun saakka. SuperParkien sisäänpääsyhinta jäsenille on 12 euroa/jäsen. Normaali sisäänpääsyhinta on 17–19 euroa henkilöltä.

Etu koskee jäsentä sekä jäsenen mukana tulevaa yhtä lisähenkilöä. Edun saa vain näyttämällä Superparkin kassalla OAJ:n jäsenkortin.

Etu on voimassa Vuokatin, Oulun, Vantaan, Turun, Espoon, Tampereen, Jyväskylän, Joensuun ja Hyvinkään Superpark-puistoissa. Lisätietoa puistoista saat SuperParkin sivuilta.

SuperPark


 

Sea Life Helsinkiin erikoishintaisella lipulla

Sea Life Helsinki tarjoaa jäsenille liput erikoishintaan 8,50 euroa / henkilö. Etu koskee myös jäsenen kanssa samassa taloudessa asuvia henkilöitä.

Etua ei voi yhdistää muihin etuihin, alennuksiin, verkkolippuihin tai rannekkeisiin. Saat edun näyttämällä jäsenkorttisi.

Sea Lifessa on lähes 200 erilaista lajia rauskuista merihevosiin.

Sea Life

 


 

Alennusta Kansallisgallerian taidemuseoista

Vie oppilaasi tai päiväkotiryhmäsi ilmaiseksi Ateneumin taidemuseoon, Sinebrychoffin taidemuseoon tai Nykytaiteen museo Kiasmaan.

Yksittäisenä kävijänä saat myös 2 euron alennuksen Kansallisgallerian taidemuseoista, kun esität OAJ:n jäsenkorttisi. Vaihtoehtoisesti voit ostaa vuosikortin edulliseen 22 euron hintaan.

Museoilla on myös vapaailtoja. Opiskelijat pääsevät sisään alennuslipulla ja kaikki alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.

Kansallisgallerian taidemuseotAteneumin taidemuseoSinebrychoffin taidemuseoNykytaiteen museo Kiasma

Tutustu kaikkiin jäsenetuihin

OAJ:n jäsenenä saat lukuisia etuja työhön ja vapaa-aikaan! Joidenkin etujen saamiseksi riittää, että näytät jäsenkorttiasi, toisiin tarvitset etukoodin. Kirjaudu, niin saat edut käyttöösi. Tarkista myös paikalliset ja alueelliset edut sekä valtakunnallisten yhdistysten edut.

Tutustu jäsenetuihin
Jaa