• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Nuori opettaja, verkostoidu muiden ammattilaisten kanssa ja opi uutta alalta! NOPE-koulutuksemme on räätälöity nuorten opettajien tarpeisiin.

NOPE-koulutus on OAJ:n valtakunnallisesti organisoimaa alueellisesti toteutettua koulutusta. Koulutuksia järjestetään kymmenellä alueella kaksi kertaa vuodessa kaksipäiväisinä koulutuksina. Kevään koulutukset järjestetään maalis–huhtikuussa ja syksyn koulutukset syys–marraskuussa. Koulutus on kaikille opettajaryhmille yhteistä.

Koulutusten vetäjinä ovat OAJ:n alueelliset NOPE-kouluttajat, jotka itse ovat nuoria opettajia. Palkka-asioissa koulut­tajina ovat usein OAJ:n paikalliset aktiivitoimijat.

Kohderyhmä

Nuori opettaja, alle 35-vuotias tai alle 5 vuotta opetustyössä toiminut OAJ:n jäsen. SOOLin valmistumassa olevat jäsenet voivat osallistua koulutukseen, jos koulutuksessa on tilaa.

Ilmoittautuminen

Koulutukseen otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä 26 osallistujaa. Viimeinen ilmoittautumispäivä on noin neljä viikkoa ennen koulutuksen alkua ellei koulutus ole täyttynyt aiemmin. Oma alueesi määräytyy työpaikan sijainnin mukaan. NOPE-koulutukseen voi osallistua vain kerran.

Ilmoittautuminen kevään 2024 koulutuksiin on päättynyt. Syksyn koulutusten ajankohdat ja paikat ilmoitamme tällä sivustolla elokuun alussa. 

Jatko-NOPE

Jatko-NOPE koulutusten tiedustelut omalta alueyhdistykseltä. Alueyhdistykset aloittavat Jatko-NOPE koulutukset viimeistään lukuvuoden 2023 aikana.

 

Tallenteet ja materiaalit

Jaa