Banktjänster

Illustration

Som OAJ-medlem får du kännbara förmåner i Danske Bank.

Som medlem får du bostadslån från Danske Bank förmånligare än utan medlemskap. Förmånen fås när du ansöker om ett nytt lån eller konkurrensutsätter ditt nuvarande lån.

Danske Bank erbjuder medlemmarna automatiskt rabatt på marginalen för bostadslånet. För lånet tas inte heller någon expeditionsavgift eller uppläggningsavgift.

Förmåner för OAJ-medlemmar:

 • mindre marginal
 • ingen expeditionsavgift eller uppläggningsavgift
 • amorteringsfrihet utan kostnader
 • graderat betalningsprogram
 • förmånligare dagliga banktjänster.

Gå till Danske Bank

Hur påverkar coronavirusläget dina bankärenden?

På Danske Banks webbplats finns ett informationspaket som ger svar på olika frågor och information om bankens stöd och flexibilitet ifall läget blir kärvt på grund av coronavirusläget.

Kom också ihåg att du som OAJ-medlem kan använda den amorteringsfrihet som överenskommits i samband med ditt bostadslån, precis när du behöver flexibilitet i din ekonomi. Du kan ansöka om amorteringsfritt på mellan 4 till 12 månader utan expeditionskostnader. Läs mera här

Placeringsförmåner

Som OAJ-medlem får du förmåner, oavsett bank – om du så placerar på egen hand, söker en färdig lösning eller önskar personlig rådgivning.

 • Danske-konto och webbkoder utan avgift för placerare.
 • Tjänsten Trade Online utan månadsavgifter och överföring av värdeandelskonto till Danske Bank noll euro. Du betalar först när du gör en transaktion och betalar då förmedlingsavgiften för de affärer som du gjort. Dessutom rabatt på olika tilläggstjänster för placerare.
 • 15 % rabatt på kapitalförvaltnings- och investeringsrådgivningstjänster.
 • För företagare gratis kartläggningsmöte och stöd i personliga juridiska frågor.

Bostadslån behändigt

Be om en låneoffert bekvämt från hemsoffan. Danske Bank tar hand om bytet av bank åt dig. Som kund får du också betydande rabatt på Fennias försäkringar.

Kom ihåg det här när du ansöker om lån:

 • Vid prissättningen av lånet beaktas gällande minimimarginaler. Av låneofferten ser du priset både som medlem i förbundet och utan medlemskap.
 • För att få amorteringsfrihet förutsätts ett positivt kreditbeslut.

Ansök om lån!

Är du nyutexaminerad?

Bli kund och dra nytta av förmånerna i reda pengar! När du är nyutexaminerad lärare och OAJ-medlem får du betydande tilläggsförmåner som är värda rentav upp till 700 euro om året.

Mera info här

Danske Banks förmånliga lån för alla medlemmar

Danske Bank beviljar snabbt och behändigt lån för exempelvis bilköp på upp till 10 000 euro beronde på betalningsförmågan och upp till 20 000 euro om låntagarna är två. Du får lånet till en konkurrenskraftig ränta och utan öppningsavgift.

Vårt samarbetsavtal grundar sig på huvudavtalet mellan Danske Bank och centralorganisationen Akava.

Läs mera om bankförmåner i Member+ för Akavamedlemmarna.

Member+

Bekanta dig med alla medlemsförmåner

Som medlem har du tillgång till en mängd olika medlemsförmåner. Kom ihåg att alltid ha ditt medlemskort med dig – annars blir du utan rabatt! Den egna föreningen kan också ha egna lokala eller regionala förmåner. Likaså de riksomfattande föreningarna. Kolla eventuella förmåner direkt av föreningen!

Medlemsförmåner
Dela