• logo
  • logo

Opettaja-tidningen och kalendern

Illustration

Opettaja är den ledande tidskriften inom utbildningssektorn. 22 nummer i året med små och stora nyheter!

Om du vill skippa papperstidningen och vara mera ekologisk så kan du avbeställa papperstidningen och istället läsa den online på nätet.

Tidningen

Läsarresor

Tidningen ordnar 4–6 läsarresor per år under lärarnas semestertider och resorna skräddarsys med tanke på lärarna. På sommaren görs en resa till operafestivalen i Nyslott. Det är inget krav på medlemskap, så du som lärare kan bra resa tillsammans med exempelvis en vän eller partner.

Läsarresor

Om du är OAJ-medlem uppdateras dina kontaktuppgifter samtidigt till Opettaja. Adressändring gör du under Egna uppgifter.

Om du själv har beställt tidningen eller får ett friexemplar ska du skicka adressändringen med den här blanketten.

Papperstidningen Opettaja postas inte till medlemmar i som arbetar utomlands. Läs istället tidningen i nätet.

Opettaja i nätet

Beställ kalender

Vi postar en kalender bara till de medlemmar som beställer den. Det här gör du enkelt genom att logga in till dina egna uppgifter och sätter ett kryss i rutan för beställning.

Beställningen är i kraft tillsvidare så en ny beställning behöver inte göras följande år. När du inte längre vill ha kalendern loggar du in och avbeställer den.

Följande års kalender ska beställas senast i september.

Till egna uppgifter

Problem med inloggningen? Beställ med en blankett  Välj Medlemskap > Övriga medlemsärenden


Lärarnas pryltorg i opettaja.fi

OAJ-medlemmarnas egna korta annonser publiceras gratis på Opettajas webbsidor. Här finns köp och sälj samt hyresannonser!

opettaja.fi/openmarkkinat

Bekanta dig med alla medlemsförmåner

Som medlem har du tillgång till en mängd olika medlemsförmåner. Kom ihåg att alltid ha ditt medlemskort med dig – annars blir du utan rabatt! Den egna föreningen kan också ha egna lokala eller regionala förmåner. Likaså de riksomfattande föreningarna. Kolla eventuella förmåner direkt av föreningen!

Medlemsförmåner
Dela