Organisationstidning och kalender

Illustration

Opettaja är den ledande tidskriften inom utbildningssektorn. 11 nummer i året med små och stora nyheter!

Om du vill skippa papperstidningen och vara mera ekologisk så kan du avbeställa papperstidningen och istället läsa den online på nätet.

Tidningen

Om du är OAJ-medlem uppdateras dina kontaktuppgifter samtidigt till Opettaja. Adressändring gör du under Egna uppgifter.

Om du själv har beställt tidningen eller får ett friexemplar ska du skicka adressändringen med den här blanketten.

Papperstidningen Opettaja postas inte till medlemmar som arbetar utomlands. Läs istället tidningen på nätet.

Opettaja i nätet

Som svenskspråkig OAJ-medlem kan du välja Läraren som ges ut av Finlands Svenska Lärarförbund istället för Opettaja. Observera att Läraren fokuserar på den allmänbildande utbildningen. Du kan också läsa tidningarna på nätet istället för att få hem en papperstidning.

» www.opettaja.fi
» www.lararen.fi

» Jag önskar byta tidning (till kontaktformuläret)

Beställ kalender

Vi postar en kalender bara till de medlemmar som beställer den. Det här gör du enkelt genom att logga in till dina egna uppgifter och sätter ett kryss i rutan för beställning.

Beställningen är i kraft tillsvidare så en ny beställning behöver inte göras följande år. När du inte längre vill ha kalendern loggar du in och avbeställer den.

Kalendern för 2024 ska beställas eller avbeställas senast den 9 oktober 2023.

Till egna uppgifter

Problem med inloggningen? Beställ med en blankett  Välj Medlemskap > Övriga medlemsärenden


Lärarnas pryltorg i opettaja.fi

OAJ-medlemmarnas egna korta annonser publiceras gratis på Opettajas webbsidor. Här finns köp och sälj samt hyresannonser!

opettaja.fi/openmarkkinat

Bekanta dig med alla medlemsförmåner

Som medlem har du tillgång till en mängd olika medlemsförmåner. Kom ihåg att alltid ha ditt medlemskort med dig – annars blir du utan rabatt! Den egna föreningen kan också ha egna lokala eller regionala förmåner. Likaså de riksomfattande föreningarna. Kolla eventuella förmåner direkt av föreningen!

Medlemsförmåner
Dela