Sökresultat för "Järjestövalmius"

Uppdatera dina uppgifter, medlem!

Granska dina kontaktuppgifter och säkerställ att vi når dig via e-post och sms i händelse av en arbetskonflikt. Medlemmar, vilka uppdaterar sina uppgifter i mars, deltar i en utlottning av Marimekko-presentkort.

28.02.2020 Nyheter
Alla avtal för OAJ-medlemmarna uppsagda

OAJ och förhandlingsorganisationen FOSU har idag sagt upp alla tjänste- och arbetskollektivavtal för sina medlemmar. I och med beslutet har också arbetstidsförlängningen med de 24 extratimmarna sagts upp, konstaterar OAJ:s förhandlingsdirektör Petri Lindroos.

29.01.2020 Nyheter
Strejkberedskapen är hundra - kiky-timmarna bort och lärarna till samma avtal

Avtalsrörelsen kommer att vara exceptionellt svår, bland annat på grund av kommunernas dåliga ekonomi och grälet om de 24 extratimmarna. I arbetsmarknadsdiskussionen på Educa sade OAJ-ordföranden Luukkainen att talkoarbetet är gjort och nu ska ”kiky-timmarna” bort.

25.01.2020 Nyheter
OAJ eftersträvar ett löneprogram, byte av avtalsområde och att kiky-timmarna slopas

Undervisningssektorns Fackorganisation har spikat sina förhandlingsmål. OAJ eftersträvar ett löneprogram för de utbildade kvinnodominerade branscherna, att få lärarna inom småbarnspedagogik över till lärarnas avtal i kommunsektorn och att arbetstidsförlängningen slopas.

11.12.2019 Pressmeddelande
OAJ:s fullmäktige samlat – på agendan organisationsreform och förberedelser inför eventuell arbetskonflikt

Fullmäktige sammanstrålar idag till sitt tre dagar långa möte. Ledamöterna ska bland annat fördjupa sig i den nya strategin som utarbetas för organisationen. Vidare ska man behandla avtalsrörelsen och förbereda sig inför eventuell arbetskonflikt.

13.11.2019 Nyheter