Sökresultat för "Organisationen"

Korrekt fackföreningsavgift senare i skatteuppgifterna – ”ingen orsak till oro”

Många loggar in på MinSkatt för att kolla skatteuppgifterna för år 2018. Det kan hända att fackföreningsavgiften inte överensstämmer med det som står i lönespecifikationen. Det finns en god förklaring till det här.

04.02.2019 Nyheter
Barnträdgårdslärarförbundet firar 100 år - grattis!

Barnträdgårdslärarförbundet BTLF fyller idag hundra år och födelsedagen firas med kaffe och kaka i Akavahuset. Festligheterna fortsätter längs med året. Ordföranden Anitta Pakanen är glad över att lärarnas arbete inom småbarnspedagogiken äntligen börjar få uppskattning också i vidare kretsar.

11.01.2019 Nyheter
Problem med inloggningen till oaj.fi kan kringgås med att rensa minnet

Vi har för tillfället problem med inloggningen här på oaj.fi. Problemet utreds som bäst. Du kan kringgå problemet genom att rensa cacheminnet i webbläsaren. Försök också använda en annan bläddrare.

07.12.2018 Nyheter
Finland har valts till NLS ordförandeland – framtidens utmaningar står i fokus

NLS styrelse har enhälligt valt OAJ:s ordförande Olli Luukkainen till ordförande för år 2019. Årets tema är framtidens utmaningar och hur lärarfacken ska tackla dem.

05.12.2018 Nyheter
Educas mångsidiga program är här - var så goda!

Fråga vad du vill av riksdagens talman – på Educa! Kom och lyssna till vad partiledarna lovar för utbildningen till nästa riksdagsperiod. På Educa 2019 talar vi också välbefinnande, lärande, undervisning och mycket annat. Programmet är här!

27.11.2018 Nyheter
Fullmäktige: vi satsar på löner, resurser och välbefinnande på jobbet

Riktlinjerna för de kommande åren är klara i och med att OAJ:s fullmäktige godkände organisationens verksamhetsplan. Fullmäktigemötet i Helsingfors avslutades på torsdagen.

23.11.2018 Nyheter
Fullmäktige samlat – ledamöterna ser fram emot diskussion om årsarbetstid

OAJ:s fullmäktige inledde arbetet med att dra upp organisationens linje för de kommande åren.

21.11.2018 Nyheter
Hej medlem - uppdatera din e-postadress! PS du kan vinna en ljusterapilampa.

Bästa medlem. Vi vill gärna ha din e-postadress i våra rullor. Komplettera dina medlemsuppgifter med din e-postadress under tiden 15.11–15.12. Du har chans att vinna en ljusterapilampa lagom till vintermörkret!

15.11.2018 Nyheter
OAJ.fi förnyades – ge respons på de nya sidorna!

Våra nya webbsidor oaj.fi publicerades den 15 november. Svara på några frågor och berätta om ditt första intryck. På det här sättet får vi tips i vilken riktning vi fortsätter utveckla sidorna!

14.11.2018 Nyheter