Sökresultat för "Educa"

Biljettsläpp på fredagen den 4 oktober klockan 9 - boka för dig och vännen!

Biljetterna till OAJ-kryssningen släpps fredagen den 4 oktober klockan 9! Ta med en vän och kom på mysigaste lärarkryssningen med musik och mat, shopping och härligt program.

03.10.2019 Nyheter
Boka övernattning för Educa 2020

Educa fyller 25 år. Registrera dig redan nu till jubileumsmässan i januari. Och passa på att boka övernattning till specialpris.

02.10.2019 Nyheter
Irina och Blaster på OAJ-kryssningen - häng med!

Mysigaste programmet i sikte på OAJ-kryssningen! Vi bjuder bland annat på rykande färsk inhemsk biofilm och bra musik. Överraska din vän med biljett till lärarkryssningen! Biljetterna släpps den 4 oktober.

24.09.2019 Nyheter
Registrera dig till Educa 2020

Educa fyller 25 år. Du kommer gratis in på jubileumsmässan, men för att undvika köer är det smart att registrera sig i förväg.

19.08.2019 Nyheter
Educa slog publikrekord – tack till alla besökare

Årets Educa-mässa drog en rekordstor publik. Det högklassiga programmet med bland annat en livlig partiledardebatt på lördagen lockade under två dagar 18 400 personer till Helsingfors Mässcentrum. Ett varmt tack till alla besökare!

28.01.2019 Nyheter
Pojkar läser för pojkar – toppenidén blev årets utbildningsgärning och prisbelönades på Educa

Årets utbildningsgärning har nu utsetts för andra gången. Första pris gick till läraren Anu Vartiainen för den strålande idén om att låta äldre pojkar läsa för yngre pojkar i samarbete mellan yrkesinstitut och grundskola. OAJ och Stiftelsen Finlands Mässa arrangerar tävlingen i samarbete.

25.01.2019 Nyheter
Kandidater oroade över sjunkande utbildningsnivå och kortsiktighet i politiken

FSL tog idag pulsen på fem kandidater som vill vara med och bestämma i nästa riksdag. Diskussionen på Educa fokuserade på hur man ska betala tillbaka skulden till skolan och utbildningen. Alla var överens om att det måste bli en kursändring.

25.01.2019 Nyheter
Educa har öppnats –mässan är ett viktigt fortbildningsevenemang för lärarna

Educa har inletts. Årets tema är kommunikation och växelverkan som är A och O i lärarnas och chefernas arbete. Finlands ledande utbildningsevenemang ordnas i Helsingfors Mässcentrum fredag och lördag den 25–26 januari.

25.01.2019 Nyheter
Educa bjuder på två valdebatter

Vi vill att riksdagsvalet blir ett utbildningsval. Därför satsar vi också på valfrågor under Educa som ordnas den 25–26 januari. På fredag ordnas en valdebatt i svenska Hörnan och på lördag en stor partiledardebatt i OAJ:s regi.

23.01.2019 Nyheter
CSU förenar chefer och sakkunniga inom yrkesutbildningen – kom till Educa och nätverka!

Katri Tuomainen är ny ordförande för CSU. Hon välkomnar chefer och sakkunniga inom yrkesutbildningen till en nätverksträff på Educa-mässan.

22.01.2019 Nyheter