• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Tuloksia haulle "Järjestö"

Sauna-live: Roti-jatkot, vapaa sivistystyö ja taiteen perusopetus

Taiteen perusopetuksen ja vapaan sivistystyön parissa työskentelevät opettajat, esihenkilöt ja ay-toimijat: tervetuloa Joku roti! -kampanjan Sauna-jatkoille keskiviikkona 1.11. klo 10–11! OAJ Saunan Roti-liveissä jutellaan epämuodollisesti tärkeistä sopimus- ja työaika-asioista livenä ja chatissa.

27.10.2023 Tapahtuma
Mitä on OAJ vuonna 2073? Chat GPT ennakoi muutostarpeita, mutta jäsenet määräävät suunnan

Millainen on satavuotias OAJ vuonna 2073? OAJ:n viestintäpäällikkö Heikki Pölönen pyysi, että Chat GPT vastaa siihen liittyviin kysymyksiin megatrendeihin erikoistuneena konsulttina ja tutkijana. Tuloksena oli ihan kelvollisia listauksia esimerkiksi siitä, miten erilaiset mullistukset vaikuttavat jäsenten työhön ja odotuksiin ammattijärjestöään kohtaan. Mutta mitä itse ajattelet? Vastaa kyselyyn ja vaikuta OAJ:n tulevaisuuden suuntaan.

25.10.2023 Blogi
Lähde ehdokkaaksi työsuojeluvaaleihin

Vuoden 2023 lopussa on aika jälleen järjestää työsuojeluvaalit yksityisissä oppilaitoksissa, yliopistoissa sekä yksityisissä päiväkodeissa. Työpaikolla, joissa työskentelee säännöllisesti vähintään 10 työntekijää, tulee työntekijöiden valita keskuudestaan työsuojeluvaltuutettu sekä kaksi varavaltuutettua.

20.10.2023 Uutinen
Nyt luodaan OAJ:lle suuntaa tuleviksi vuosiksi – vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Millaisia mielikuvia sinulla on OAJ:stä ja mitkä asiat painavat eniten vaakakupissa, kun pohdit jäsenyyttä tai liittymistä jäseneksi? Jaa ajatuksiasi vastaamalla pieneen kyselyyn. Jokaisesta vastauksesta on apua, kun järjestössä linjataan uusista strategisista painopisteistä, muistuttaa OAJ:n kehitys- ja henkilöstöjohtaja Jari Cavernelis.

19.10.2023 Uutinen
Joku roti! -webinaari: Vapaa sivistystyö ja taiteen perusopetus

Tervetuloa Joku roti! -aamuwebinaariin tiistaina 10.10. klo 9.30–10.30!

06.10.2023 Tapahtuma
Yhdistysten toiminnan periaatteet

Tutustu OAJ:n hyvän hallintotavan ja järjestöaktiivin toiminnan periaatteisiin. Niiden päivittämisestä vastaavat OAJ:n valtuusto ja hallitus.

29.09.2023 Sisältösivu
OAJ 50 -juhlaseminaari: Tehdään tulevaisuuksia yhdessä

Nyt juhlitaan OAJ:n 50-vuotista taivalta jäsentensä äänenä, yhteisönä ja turvana. Juhlaseminaarissa katsotaan eri näkökulmista koulutuksen, kasvatuksen ja tutkimuksen tähän päivään ja tulevaisuuteen. Tervetuloa seuraamaan seminaaria etänä tai tallenteelta!

21.09.2023 Tapahtuma
Joku roti! -webinaari: Peruskoulut

Tervetuloa Joku roti! -webinaariin maanantaina 11.9. klo 16.30–17.30! Perusopetuksen Roti-webinaarissa keskitymme peruskoulujen omiin tärkeisiin sopimusasioihin.

08.09.2023 Tapahtuma
Työmarkkinamallia kehitettävä – pallo työnantajaliitoilla

Maan hallituksen suunnitelmat laissa olevasta työmarkkinamallista tarkoittaisi hallituksen ja poliittisten päättäjien sekaantumista palkkaneuvotteluihin. Nyt pitäisi nähdä hieman kauemmas ja rakentaa kestävää tasapainoa työmarkkinoille. Yhteinen työmarkkinamalli on mahdollinen, jos siihen on tahtoa.

31.08.2023 Blogi
Sauna-live: Roti-jatkot, varhaiskasvatus

Varhaiskasvatuksen opettaja ja päiväkodin johtaja: tule kysymään ja juttelemaan työhösi liittyvistä sopimus- ja työaika-asioista Joku roti! -kampanjan Sauna-jatkoille maanantaina 4.9. klo 17.30–18.30! OAJ Saunan Roti-liveissä voidaan jutella epämuodollisesti tärkeistä sopimus- ja työaika-asioista.

25.08.2023 Tapahtuma