• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Tuloksia haulle "Järjestö"

Puheenjohtajakilpa ratkeaa 10.5.2022

Uusi valtuusto valitsee OAJ:n puheenjohtajan ensimmäisessä kokouksessaan toukokuussa 9.-11.5.2022. Puheenjohtajavaali on ohjelmassa 10.5. klo 10. Valta vaihtuu, koska kolmatta kauttaan OAJ:n puheenjohtajana toimiva Olli Luukkainen ei ole mukana kisassa.

31.01.2022 Sisältösivu
Valiokunnat, toimikunnat ja työryhmät valmistelevat päätöksiä

OAJ:n järjestöllinen hallinto perustuu jäsenten osallistumiseen ja vaikuttamiseen. Jäsenet valitsevat valtuuston vaaleilla, valtuusto valitsee järjestön puheenjohtajan ja hallituksen ja hallitus asettaa tarpeen mukaan asioita valmistelevia valiokuntia, toimikuntia ja työryhmiä.

28.01.2022 Sisältösivu
Valtuustovaalien ehdokasasettelu on päättynyt

OAJ:n nykyisen valtuuston nelivuotiskausi on tulossa päätökseensä. Kevään 2022 vaaleissa valitaan 150 henkilöä uuteen valtuustoon,. joka käyttää järjestön ylintä päätösvaltaa ja valitsee muun muassa toukokuussa ensi töikseen OAJ:lle uuden puheenjohtajan.

18.01.2022 Uutinen
Jäsenrekisterin ruuhkia saatu purettua

Järjestelmäuudistuksen aiheuttamaa ruuhkaa on saatu OAJ:n jäsenpalveluissa puretuksi. Myös uuden järjestelmän puutteita on saatu syksyn kuluessa kuntoon, joskin korjauspäivityksiä on tulossa vielä useita.

17.01.2022 Uutinen
Ajankohtaista

Ehdokasasettelu on päättynyt. Tällä hetkellä tuessa keskitytään neuvomaan vaalisihteerejä sekä tarvittaessa myös asiamiehiä ja ehdokkaita. Äänestysvaiheen tuesta kerromme myöhemmin.

07.01.2022 Sisältösivu
Miksi ehdolle OAJ:n valtuustovaaleihin?

OAJ:n jäsen maksaa järjestölleen jäsenmaksua keskimäärin 400 euroa vuodessa. Tuntuuko paljolta? Vastaatpa miten tahansa, niin OAJ:n valtuuston jäsenenä voit olla päättämässä siitä, paljonko jäsenmaksu on tulevaisuudessa. Voit vaikuttaa myös siihen, mihin jäsenmaksut käytetään.

20.12.2021 Blogi
Askarruttaako jokin vaaleihin liittyvä asia?

Vaaleihin liittyen voi tulla mieleen monenlaisia kysymyksiä. Anna meidän auttaa!

14.12.2021 Sisältösivu
OAJ kouluttaa 2022

OAJ järjestää vuosittain sopimuskoulutusta ja järjestökoulutusta. Valtaosa on suunnattu luottamusmiehille, alueasiamiehille, yhdistysten puheenjohtajille ja työsuojelutoimijoille. Sopimustilanteen vaatiessa OAJ järjestää sopimusneuvottelujen tueksi järjestövalmiustilaisuuksia. OAJ kouluttaa 2022 esittelee koulutukset ja kertoo periaatteet, joilla koulutuksiin pääsee. Esitettä päivitetään tarvittaessa.

01.12.2021 Julkaisu
Turvallisemman tilan periaatteet

01.12.2021 Sisältösivu
Täällä se nyt on, toivottu avoin keskustelufoorumi Sauna

Jäsen, oletko joskus toivonut voivasi kertoa suoraan OAJ:n päättäjille, mitä olet kasvatus-, koulutus-, opetus- ja tutkimusalan asioista mieltä? Nyt sinulla on siihen aito mahdollisuus. OAJ:n strategiaan on kirjattu seuraava lupaus: lisäämme osallistumismahdollisuuksia ja vuorovaikutusta jäsentemme kanssa. Tästä on kysymys OAJ:n jäsenten keskustelufoorumissa, Saunassa.

01.12.2021 Blogi