• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Tuloksia haulle "Järjestö"

“Keräämällämme summalla on todellista vaikutusta monen lapsen ja nuoren elämään” – opettajilta yli 56 000 euroa hyväntekeväisyyteen

OAJ:n ja vakuutusyhtiö Turvan Nenäpäivä-keräys on ollut menestys. Jos lahjoittaminen sattui menemään ohi, ei hätää, lipas on auki vuoden loppuun asti! Tiivis ja hauska meno. Ilo auttaa ja hullutella hyvän puolesta. Tähän voisi tiivistää Nenäpäivän tunnelmia Tampereen Tohlopista, josta show lähetettiin perjantaina 9. marraskuuta.

09.11.2018 Uutinen
Globaalin vastuun ottaminen on viisasta ja välttämätöntä

OAJ osallistuu tänään perjantaina Nenäpäivään ja lahjoittaa yhdessä vakuutusyhtiö Turvan kanssa Nenäpäivä-keräykseen yli 50 000 euroa. Lahjoitusrahaa on kerätty keväästä asti jäsenhankintakampanjalla sekä lipaskeräyksillä.

09.11.2018 Blogi
"Todella kiva auttaa" – loppukiri kohti Nenäpäivää täydessä käynnissä

– Tosi hyväntuulisia ihmisiä liikkeellä. Vaikkei kolikkoja olisikaan paljon, antavat vähänsäkin, kurssisihteeri Tessa Lindfelt riemuitsee.

08.11.2018 Uutinen
Olli Luukkaisella lukuisia lisätehtäviä

OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen haluaa avoimuuden nimissä vuosittain julkistaa, mitä muita tehtäviä hän hoitaa OAJ:n puheenjohtajan työn ohella.

01.11.2018 Uutinen
Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste

Yksityisyytesi suoja on meille tärkeää. OAJ on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi ja käsittelemään henkilötietojasi läpinäkyvästi kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön ja hyvien tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

31.10.2018 Sisältösivu
OAJ:n tietosuojaseloste

Yksityisyytesi suoja on meille tärkeää. OAJ on sitoutunut suojelemaan yksityisyyttäsi parhaalla mahdollisella tavalla ja käsittelemään henkilötietojasi läpinäkyvästi kulloinkin voimassa olevan lain ja hyvien tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

31.10.2018 Sisältösivu
OAJ.fi:n evästekäytännöt

OAJ:n verkkosivua käyttämällä hyväksyt, että sivusto saattaa asettaa evästeitä tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi.

31.10.2018 Sisältösivu
Sopu irtisanomiskiistaan – OAJ:n järjestölliset toimet keskeytetään välittömästi

Työmarkkinoiden keskusjärjestöt ovat hyväksyneet Sipilän hallituksen 25.10. tekemän esityksen irtisanomiskiistan ratkaisuksi ehdollisena. Sen myötä myös OAJ:n järjestölliset toimet keskeytetään välittömästi ja ne lopetetaan kolmikantaisen jatkovalmistelun alettua.

26.10.2018 Uutinen
Hallitus

OAJ:n valtuusto valitsee järjestön hallituksen ja puheenjohtajan aina kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

16.10.2018 Sisältösivu
OAJ:n jäsenet

Yhdistämme koulutus-, kasvatus- ja tutkimusalan ammattilaiset yli koulutussektorirajojen. Jäsenmäärämme on reilut 117 000.

16.10.2018 Sisältösivu