• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Tuloksia haulle "Järjestö"

OAJ edellyttää läpinäkyvää toimintakulttuuria

Opetusalan ammattijärjestö OAJ:n hallitus kävi maanantaina 20.6. perusteellisen keskustelun OAJ:n toimintakulttuurista sekä Akavan tulevan puheenjohtajan valintaprosessista.

20.06.2022 Tiedote
Yhdessä eteenpäin!

Aloitin OAJ:n puheenjohtajana viime viikolla. On kunnia johtaa maailman ainutlaatuisinta ammattijärjestöä, joka valvoo opettajien ja opetusalalla työskentelevien koulutus-, kasvatus- ja tutkimusalan ammattilaisten etuja aina varhaiskasvatuksesta yliopistoon saakka. Pidän tärkeänä, että niin järjestössämme kuin yhteiskunnassamme arvostetaan kaikkia opettajia ja opetusalalla toimivia. Kaikkien ammattiryhmien edunvalvontaa on edistettävä tehokkaasti ja ammattimaisesti.

16.05.2022 Blogi
Valtuusto valitsi toisena kokouspäivänään OAJ:lle uuden hallituksen

Vastavalittu OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murto saa rinnalleen uuden hallituksen, johon valittiin kaudelle 2022-2024 yhteensä 20 henkilöä eri jäsenryhmistä. Jokaisella varsinaisella jäsenellä on henkilökohtainen varajäsen.

11.05.2022 Uutinen
Katarina Murto on OAJ:n uusi puheenjohtaja

Varatuomari ja tanssinopettaja Katarina Murto on Opetusalan ammattijärjestö OAJ:n seuraava puheenjohtaja. Murto valittiin ensimmäisellä äänestyskierroksella OAJ:n valtuuston kokouksessa Helsingissä 10.5.

10.05.2022 Uutinen
Uusi valtuusto ensi kertaa koolla

OAJ:n uusi valtuusto aloitti ensimmäisen kokouksensa maanantaina Helsingissä. Maanantaina valittiin valtuustolle puheenjohtajat. OAJ:n väistyvä puheenjohtaja Olli Luukkainen peräsi avaussanoissaan palkkatason nousua opetushenkilöstölle.

09.05.2022 Uutinen
OAJ:n uusi valtuusto aloittaa nelivuotiskautensa Helsingissä 9.–11.5., seuraa striimiä puheenjohtajavalinnasta klo 10

Huhtikuussa valittu OAJ:n uusi valtuusto on käynyt läpi perehdytysjakson, ja on valmis aloittamaan tositoimet valtuuston kevätkokouksessa Pasilassa ensi viikolla. Kolmipäiväisessä kokouksessa valitaan muun muassa valtuuston puheenjohtajisto sekä järjestölle uusi puheenjohtaja ja hallitus.

07.05.2022 Uutinen
OAO:n uusi puheenjohtaja on Lauri Hietalahti

OAJ:n ammatilliset opettajat OAO on valinnut uudeksi puheenjohtajakseen tamperelaisen lehtori Lauri Hietalahden.

04.05.2022 Uutinen
OAJ-YSI:n uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Katariina Kattelus

OAJ:n yleissivistävät opettajat OAJ-YSI:n uusi puheenjohtaja on kasvatustieteiden maisteri Katariina Kattelus Oulusta. Uudet valtuutetut valitsivat hänet viiden ehdokkaan joukosta selkeällä äänienemmistöllä.

21.04.2022 Uutinen
Ministeri siirtää pääkaupunkiseudun lakkoa kahdella viikolla, samalla uusi lakkovaroitus kymmeneen kaupunkiin

Ministeriö on siirtänyt lakon alkamista Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa kahdella viikolla. Uudet lakkopäivät ovat 3.–9.5. Samalla Juko ja Jau antavat uuden lakkovaroituksen, joka koskee 10 kaupunkia.

14.04.2022 Uutinen
OAJ:n valtuustoon valituista yli puolet on uusia

OAJ:n valtuustovaalin tarkistettu ja vahvistettu tulos on nyt selvillä. Valtuustoon valittiin 150 varsinaista ja 136 varajäsentä. Kokoonpano muuttuu huomattavasti, sillä tärkeässä luottamustoimessa aloittavista 84 on uusia.

08.04.2022 Uutinen