• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Tuloksia haulle "Järjestö"

Puheenjohtajan aluekiertue starttaa Lappeenrannasta ja Kotkasta

Koulutuksella tulevaisuudenkestävä Suomi -kiertue alkaa Lappeenrannasta 1.11. ja jatkaa Kotkaan 2.11. OAJ:n puheenjohtaja vierailee ensi kesään mennessä kaikissa OAJ:n 17 alueyhdistyksen paikkakunnilla.

28.10.2022 Tapahtuma
OAJ:n tiede- ja innovaatiopoliittiset linjaukset

Nämä linjaukset ovat laaja kokonaisuus teemoja tutkimuksen ja kehittämis- ja innovaatiotoiminnan edellytysten vahvistamiseksi sekä ammattikorkeakouluissa että yliopistoissa. OAJ:n on valinnut järjestökseen lähes 7 000 yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen opettajaa, tutkijaa ja asiantuntijaa. Se tekee meistä yhden Akavan vahvimmista ja johtavista korkeakoulusektorin liitoista.

13.10.2022 Julkaisu
OAJ tukee Maria Löfgrenin valintaa Akavan puheenjohtajaksi

OAJ tukee Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestön JUKOn toiminnanjohtajan Maria Löfgrenin valintaa Akavan uudeksi puheenjohtajaksi. Valinta tehdään Akavan liittokokouksessa 14.11. 

12.10.2022 Uutinen
Puheenjohtajan Saunailta-live

Oletko aina pohtinut, että mitä OAJ:n puheenjohtaja tekee? Tai varapuheenjohtajat? Siinä tapauksessa tervetuloa kuulolle Puheenjohtajan Saunailtaan, jossa sekä Katriina Murto että varapuheenjohtajat Katariina Kattelus, Lauri Hietalahti ja Anitta Pakanen kertovat omasta työstään sekä muista ajankohtaisista asioista.

15.09.2022 Tapahtuma
Puheenjohtaja

Katarina Murto aloitti OAJ:n puheenjohtajana toukokuussa 2022

31.08.2022 Sisältösivu
Katri Korolaisesta OAJ:n puheenjohtajan erityisasiantuntija

Filosofian maisteri Katri Korolainen on valittu yhteiskuntavaikuttamisen ja viestinnän erityisasiantuntijaksi OAJ:hin. Korolainen toimii puheenjohtaja Katarina Murron yhteiskuntavaikuttamiseen ja viestintään liittyvien asioiden koordinaattorina.

25.08.2022 Uutinen
Akavaan valitaan uusi puheenjohtaja – näin OAJ muodostaa kantansa

OAJ:n hallitus päätti kesäkuun kokouksessaan perustaa työryhmän, jonka tehtävänä on suunnitella valmisteluprosessi, jolla OAJ:n kanta Akavan uudeksi puheenjohtajaksi muodostetaan.

25.08.2022 Uutinen
OAJ:n koulutuspolitiikan johtajaksi valittiin Nina Lahtinen

Oikeustieteen maisteri ja kasvatustieteen maisteri Nina Lahtinen on valittu Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n uudeksi koulutuspolitiikan johtajaksi.

24.08.2022 Tiedote
Jäsenaloite

OAJ:n valtuusto hyväksyi syyskokouksessaan 2021 sääntömuutoksen, jonka mukaan jäsenaloitteen tekeminen on nyt mahdollista. Voit siis tehdä oman ehdotuksesi valtuustossa käsiteltäväksi asiaksi.

22.08.2022 Sisältösivu
Jäseneksi liittymisen ongelmat on nyt korjattu

OAJ:n jäsentietojärjestelmässä heinäkuun viimeisellä viikolla ilmennyt ongelma uusien jäsenten liittymisessä on korjattu. Jäseneksi voi nyt liittyä normaalisti.

27.07.2022 Uutinen