• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Tuloksia haulle "Järjestö"

Jukon puheenjohtaja valitaan ensi viikolla – OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murto ehdolla

OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murto on ehdolla Jukon puheenjohtajaksi. Toisena ehdokkaana on Upseeriliiton puheenjohtaja Ville Viita. Jukon syysliittokokous valitsee uuden puheenjohtajan 22. marraskuuta.

17.11.2022 Uutinen
Katarina Murto syysvaltuustossa: Koulutuksen tulevaisuus ratkaistaan seuraavissa eduskuntavaaleissa

OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murto piti ensimmäisen valtuustokokouksen avauspuheenvuoronsa, jossa hän korosti sekä edunvalvonnan, mutta myös OAJ:n yhtenäisyyden tärkeyttä ja muistutti, että toiminnan lähtökohtana ovat OAJ:n arvot. Valtiovallan tervehdyksen valtuustolle toi valtiovarainministeri Annika Saarikko. OAJ:n syysvaltuusto on koolla Helsingissä 16.–18.11.

16.11.2022 Uutinen
Niina Jurvasta OAJ:n koulutuspolitiikan päällikkö

Yhteiskuntatieteiden maisteri Niina Jurva valittiin tänään OAJ:n koulutuspolitiikan päälliköksi.

15.11.2022 Uutinen
Maria Löfgren Akavan puheenjohtajaksi – OAJ odottaa vahvaa yhteistyötä ja avointa toimintakulttuuria

Akavan uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestön Jukon toiminnanjohtaja Maria Löfgren. Uusi Akavan puheenjohtaja valittiin tehtäväänsä tänään Akavan liittokokouksessa.

14.11.2022 Uutinen
OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murto ehdolla Jukon puheenjohtajaksi

Neuvottelujärjestö Jukon vaalivaliokunta on pyytänyt jäsenjärjestöjään ilmoittamaan puheenjohtajaehdokkaansa 16. marraskuuta mennessä. OAJ pitää tärkeänä, että Jukon toimintaa kehitetään ja yhteistyötä vahvistetaan niin, että Juko voi toimia uskottavasti nimenomaan neuvottelujärjestönä. OAJ:n hallitus on asettanut OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murron ehdolle Jukon puheenjohtajaksi.

11.11.2022 Uutinen
Valtuusto kokoontuu syyskokoukseensa – puheenjohtajan ja valtiovarainministerin puheet lähetetään suorana

OAJ:n valtuusto kokoontuu syyskokoukseen Helsinkiin 16.–18.11. Keskiviikkona OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murron avauspuheenvuoro klo 10 sekä valtiovallan tervehdyksen tuovan valtiovarainministeri Annika Saarikon puhe klo 14 ovat katsottavissa sekä livenä että myöhemmin tallenteena.

11.11.2022 Tapahtuma
Puheenjohtajan Saunailta-live

Marraskuun puheenjohtajan Saunaillassa löylyttelevät mukana OAJ:n valtuuston puheenjohtajat Timo Saavalainen, Ulla Kangasniemi ja Stig Rönnkvist. Aiheina ovat OAJ:n lähestyvän syysvaltuuston asiat.

08.11.2022 Tapahtuma
Jäsenet tekevät OAJ:n

OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murto vierailee järjestön kaikkien 17 alueyhdistyksen vieraana talven ja kevään aikana. Hän pitää tärkeänä tavata ja kuunnella jäseniä, koska vain jäsenten arkea ja kokemusmaailmaa kuuntelemalla OAJ voi tehdä jäsenlähtöistä edunvalvontaa.

04.11.2022 Blogi
Puheenjohtajan aluekiertue Lahdessa

Koulutuksella tulevaisuudenkestävä Suomi -kiertue jatkuu 14.12. Lahdessa. OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murto vierailee ensi kesään mennessä kaikissa OAJ:n 17 alueyhdistyksen paikkakunnilla.

31.10.2022 Tapahtuma