• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Joku roti! -webinaari: Kampanjan avaus

Ajankohta
24.08.2023 - 17.00-18.00
Paikka
Webinaari

Tervetuloa Joku roti! -kampanjan avaukseen torstaina 24.8. klo 17.00–18.00!

Joku roti! -webinaari: Kampanjan avaus

Webinaarissa kerromme, mistä Joku rotissa on kyse. Kerromme miksi sopimukset ovat tärkeitä ja mitä niistä pitäisi tietää. Puhumme myös työajan käytön suunnittelun tärkeydestä sekä muistutamme sopimuksiin liittyvistä asioista, jotka jokaisen jäsenen on syytä tietää ja huomioida.

Lisäksi

  • Murramme kasvatus- ja opetusalan työaikoihin liittyviä myyttejä.
  • Kannustamme pitämään omasta työajasta kiinni ja opastamme työajan suunnittelussa ja seurannassa.
  • Vinkkaamme järjestöltä saatavasta tuesta Roti-asioissa.

Webinaari tallennetaan, ja se on jäsenten katsottavissa koko kampanja-ajan.

OAJ Saunassa pidetään aiheesta maanantaina 28.8. klo 16.30–17.30 Rotin jälkilöylyt, jossa pääsette kysymään, kommentoimaan, vinkkaamaan, antamaan palautetta sekä käymään keskustelua tämän webinaarin aiheista.

Tervetuloa langoille!

Joku roti!

OAJ toteutti vuosina 2016–2017 Joku roti! -kampanjan, jolla vahvistettiin jäsenten tietoutta heitä koskevista sopimuksista ja lisättiin rohkeutta pitää kiinni sovituista työtehtävistä ja työajoista.

Valtuusto ja muut jäsenemme toivoivat kampanjalle jatkoa. Uuden kampanjastartin syynä on jäsenkunnan kokemus lisääntyneestä työmäärästä, työajan riittämättömyydestä ja muuttuneista tehtävänkuvista.

Kampanjan avulla autetaan jäseniä lisäämään työn suunnitelmallisuutta sekä selkeyttämään ja rajaamaan työtehtäviään. Työhyvinvoinnin paranemisen lisäksi tavoitellaan alan pitovoiman vahvistamista.

Lue lisää Joku roti! -kampanjasta

Kirjaudu ja liity webinaariin!

Jaa