• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Tuloksia haulle "Järjestö"

OAJ:n valtuustoa huolettivat erityisesti hallitusohjelmaan kirjattujen työelämäheikennysten vaikutukset jäsenistöön

Valtuutettujen puheissa kuului huoli muun muassa aikuiskoulutustuen lakkauttamisesta ja määräaikaisten aseman heikentymisestä. Myös yksityisen opetusalan neuvottelutilanne ja tulevat neuvottelukierrokset puhuttivat.

17.05.2024 Uutinen
Valtuusto päätti OAJ:n uudesta strategiasta – keskiössä edunvalvonta ja jäsenpalvelu

OAJ:n valtuusto päätti strategiasta, joka piirtää suuntaviivat koko järjestön toiminnalle seuraaviksi neljäksi vuodeksi. Strategian ytimessä ovat edunvalvonta ja jäsenpalvelu. Samalla siinä huomioidaan valtuuston puheenjohtajan mielestä hyvin haasteet, joita järjestö tulevina vuosina kohtaa.

16.05.2024 Uutinen
Katarina Murto: Opettajan työn arvostuksen tulee näkyä tekoina

OAJ:n valtuusto aloitti tänään kevätkokouksensa. OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murto nosti avauspuheenvuorossaan esiin muun muassa ammatillisen koulutukseen kohdistuneet rajut leikkaukset ja vaati hallitusta luopumaan vientimallin kirjaamisesta lakiin.

15.05.2024 Uutinen
Valtuuston kevätkokous alkaa – katso avauspuheenvuorot livenä

OAJ:n valtuuston kevätkokouksen avauspäivän puheenvuorot, puheenjohtaja Katarina Murron avauspuhe sekä ministeri Sari Multalan valtiovallan tervehdys, on seurattavissa livenä. Molempien puheet ovat katsottavissa tallenteena myöhemmin.

15.05.2024 Tapahtuma
OAJ:n valtuuston kevätkokous alkaa keskiviikkona

OAJ:n ylin päättävä elin eli 153-jäseninen valtuusto on koolla Akavatalon Valopihalla keskiviikosta perjantaihin. Puheenjohtaja Katarina Murron avauspuhe sekä ministeri Sari Multalan valtiovallan tervehdys striimataan, ja molempien puheet ovat katsottavissa tallenteena myöhemmin.

13.05.2024 Uutinen
Jäsenyyttä suosittelevien määrä on kasvanut 56 prosenttia

OAJ:n jäsenten luottamus järjestön toimintaan on parantunut merkittävästi, kertoo tänä vuonna tehty järjestökuvatutkimus. OAJ:n järjestökuvatutkimukseen vastanneista jäsenistä 55 prosenttia suosittelisi OAJ:n jäsenyyttä kollegalleen. Kokonaissuositteluluku 41 on lähellä NPS:n erinomaista rajaa, joka on 50.

03.05.2024 Sisältösivu
OAJ:n työssäkäyvien jäsenten määrä kasvoi vuonna 2023

OAJ:n työssäkäyvien jäsenten määrä on vuoden 2024 alussa 87 040 henkeä, mikä tarkoittaa 129 jäsenen kasvua edeltävään vuoteen verrattuna.

24.01.2024 Uutinen
Puheluhinnat halpenevat

Vuodenvaihde tuo muutoksia OAJ:n yhteydenottonumeroihin. Kustannukset laskevat.

05.01.2024 Uutinen
OAJ:n jäsenet eivät tee lakonalaista työtä

Suomen ammattijärjestöjen keskusliitto SAK:n jäsenliitot ovat ilmoittaneet uusista työtaistelutoimista. OAJ muistuttaa, että sen jäsenet eivät tee lakonalaista työtä.

11.12.2023 Uutinen
Katarina Murto jatkaa Jukon puheenjohtajana

Jukon syysliittokokous valitsi OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murron Jukon puheenjohtajaksi kaudelle 2024–2025.

30.11.2023 Uutinen