• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Ulla Walli aloittaa OAJ:n lakiasiainjohtajana

26.05.2023 - 15.56 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ:n hallitus valitsi uuteen lakiasiainjohtajan tehtävään OTM Ulla Wallin, joka aloittaa työnsä 1. elokuuta.

Oikeustieteen maisteri (OTM) Ulla Walli on valittu OAJ:n lakiasiainjohtajaksi. Tehtävä on kokonaan uusi. Tavoitteena on vahvistaa OAJ:n laki- ja työelämäpalveluita. Johtaja vastaa OAJ:n jäsenille tarjottavista oikeusturva- ja työelämäpalveluista ja johtaa sekä laki- että työelämätiimejä, joissa on yhteensä kymmenen työntekijää.

Wallin valintaa puolsivat hänen vahva ja monipuolinen johtamiskokemuksensa erityisesti IT-sektorilta. Lisäksi hän tuo uudenlaista osaamista monipuolisen taustansa kautta OAJ:n johtoryhmään ja koko järjestöön.

Aiemmin Walli on työskennellyt IT-talo CGI:llä mm. henkilöstöjohtajana, työsuhdejohtajana ja operatiivisena johtajana reilun kahdeksan vuoden ajan. Lisäksi hän kuului CGI:n Suomen, Puolan ja Baltian johtoryhmään. Vuosina 2010–2014 hän työskenteli Medialiitossa työmarkkinajuristina. Sitä ennen Walli toimi asianajajana keskittyen erityisesti työoikeuteen. OAJ:hin hän siirtyy Enersense International Oyj:n työsuhdejohtajan tehtävästä.

– Olen otettu ja iloinen siitä luottamuksesta, jota valintani OAJ:n lakiasiainjohtajan tehtävään osoittaa. Odotan innolla yhteistyötä OAJ:n jäsenten, henkilöstön ja sidosryhmien kanssa tavoitteena huolehtia opetusalalla toimivien hyvinvoinnista ja oikeusturvasta joka päivä. Tulevalle työlleni pohjan luovat OAJ:n arvot sekä halu palvella jäseniä asiantuntevasti ja sydämellä, Walli toteaa.

Hän aloittaa tehtävässä 1.8.2023.

 

Jaa