• logo
  • logo

Educa2020 kutsuu! Rekisteröidy ja tutustu ohjelmaan!

Suomen suurin opetusalan tapahtuma Educa täyttää 25 vuotta! Juhlavuoden Educa järjestetään 24.–25.1.2020, ja pääteemana on hyvinvointi opinpoluilla, työssä ja elämässä. Ohjelma on nyt julkaistu Educa2020-sivulla.

Rekisteröidy Educaan!

Educa

Opetusalan valtakunnallinen suurtapahtuma, Educa, järjestetään vuosittain Helsingin Messukeskuksessa. Educassa käsitellään opetusalan ajankohtaisia asioita.

Maksuton rekisteröityneille

Tapahtumaan on maksuton sisäänkäynti rekisteröityneille. Rekisteröidy osoitteessa educamessut.fi, josta löydät myös Educan ohjelman. Seuraa ja osallistu keskusteluun tapahtuman ohjelmasta sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #educa2020.

Klikkaa itsesi myös mukaan Facebook-tapahtumaan.

Ohjelma käy veso-koulutukseksi

Educan ohjelma täyttää erinomaisesti vaatimukset veso-koulutukselle. Usea kunta hyväksyy Educan veso-koulutukseksi. Varmista asia omalta työnantajaltasi ja nouda veso-todistus messuilla OAJ:n pisteeltä.

Tutustu juhlavuoden Educan ohjelmaan

Lataa Educa-sovellus!

Educan ohjelmaan tutustuminen ja messuilla suunnistaminen käyvät näppärästi uudella sovelluksella. Lataa sovellus puhelimesi sovelluskaupasta ja sukella messutunnelmaan!

Google Play (Android)App Store (Apple iOS)

 

Lähde ystäväsi kanssa risteilylle Tallinnaan

Educan jälkeen voit lähteä ystäväsi kanssa opettajaristeilylle! Tarjolla mahtavaa musiikkia, makunautintoja, tarjoustuotteita ja loistavaa ohjelmaa.

Varaa Educa-risteily tästä