• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ täyttää 50v - kirjaetu sinulle jäsen!

OAJ juhlii 50-vuotista taivaltaan ja antaa sen kunniaksi kirjaedun sinulle jäsen! Voit tilata mieleisesi teoksen kolmen kustantamon valikoimista, maksat itse ainoastaan postimaksun.

Rentouttavaa, koskettavaa vai sivistävää? Historiaa, tulevaisuutta vai fiktiota? Klikkaa ostoksille Teoksen, Siltalan tai Förlagetin verkkokauppaan, ja hyödynnä kirjaetusi! Hemmottele itseäsi mieleiselläsi teoksella, maksat vain postikulut (3,90 € kirjan koosta tai painosta riippumatta). Maksuttoman kirjan lisäksi saat saman tilauksen muista kirjoista 40 prosentin alennuksen! Nyt on hyvä hetki hankkia vaikka koko suvun joululahjat.

Kirjaetu on voimassa 1.10.-31.12. ja se on tarkoitettu vain varsinaisille jäsenillemme (ei FSL, OSJ tai SOOL. FSL:n jäsenet saavat kuitenkin normaalin etunsa, eli Förlagetin verkkokaupan kirjoista 45 % alennuksen. Tämän edun voi hyödyntää FSL:n sivujen kautta www.fsl.fi)

Synttäriedun lunastamiseksi tarvitset koodin ja jäsennumerosi. Tarkemmat tilausohjeet saat tämän sivun alalaidan kirjautumista vaativasta osiosta.

Mutta ensin, tässä kustantamojen tarjoamia kirjavinkkejä!

 

 

 

 

 

 

Sirpa Kähkönen: 36 uurnaa

Syksyn kiitetyin kotimainen romaani on kirjailijan rakkaudentunnustus kuolleelle äidilleen.

"Sirpa Kähkönen on kirjoittanut taitavasti rakennetun ja raastavan koskettavan äidin sielunmessun, jota ei pysty silmät kuivina lukemaan. 36 uurnaa on syvästi henkilökohtainen, mutta runsaista yksityiskohdistaan huolimatta romaani tavoittaa myös yleisen ja ylisukupolvisen." - Nina Lehtinen, Aamulehti

”Sirpa Kähkönen kirjoittaa äidistään ja sukuhistoriastaan uudella otteella, ja tulos on autofiktiota todempaa –– kaikissa hetkissä on oma tunnelmansa, sillä niiden luomisessa Kähkönen on erityisen taitava.” – Mari Viertola, Turun Sanomat

Kirja Siltalan verkkokaupassa

Sakari Siltala: Korkea peli – Teollisuustitaani Walter Ahlströmin elämä

Mahtava kirja mahtavasta ihmisestä; väkevä elämäkerta puhaltaa marmorisen rintakuvan eläväksi.

Vaikka kirja on sivumäärältään ja painoasultaan jonkinmoinen järkäle, teksti on sujuvaa, lähes lennokasta eikä puuduttavia jaksoja löydy. Kuvitus on taiten valittua ja täydentää hienosti tekstin antamaa ajankuvaa. Käsillä on huipputeos ja tätä täytyy saada lisää!" - Jukka Ahtela, Kulttuuritoimitus.fi

”Walter Ahlströmin ihmeellinen elämä on kuin valmis jännityselokuvan käsikirjoitus.” - Paula Nikula, Kauppalehti Optio

Kirja Siltalan verkkokaupassa

Janne Sarja: Rakkaudella, Jami

Kirjoittajan ensimmäinen romaani on riemastuttava ja lämminhenkinen ihmisestä, joka yritti vain auttaa.

"Jamin seikkailujen toivoisi jatkuvan. Sarjan kieli on helposti nautiskeltavaa. Hersyviä tapahtumia riittää ja mukana on myös skuuppia metsästävä toimittaja.” - Marja Krons Uuden Suomen blogissaan.

Kirja Siltalan verkkokaupassa

 

Vaula Norrena: Littana. Kielletyn lapsen tarina

”Littana on jotakin aivan ainutlaatuista. Harvoin törmää elämäntarinaan, joka on niin uskomaton, että sitä lukee välillä kuin jännittävää romaania ja sitten yhtäkkiä muistaa, että tämä on oikeassa elämässä tapahtunut tositarina kiellettynä lapsena Kiinassa syntyneestä tytöstä. Jenni Chen-Ye on viisivuotiaana Suomeen muuttanut kiinalaistyttö, jonka lapsuus oli raju, mutta hän selvisi sitkeydellä ja sisukkuudella kaikista lapsuusvuosien nöyryytyksistä ja löysi oman elämänsä vapauden ja suunnan.”

Kirja Teoksen verkkokaupassa

 

 

Leena Virtanen & Sanna Pelliccioni: Tove! Tove Janssonin matka vapauteen ja maailman ääriin

”Suomen supernaisia -sarjan odotettu Tove Janssonista kertova osa käsittelee Toven matkoja Tootikin eli Tuulikki Pietilän kanssa. Se kuvaa jäähyväisten jättämiseen ja uuden aloittamiseen vaadittavaa rohkeutta ja inspiraatiota.”

Kirja Teoksen verkkokaupassa

 

4681260.jpg

R. F. Kuang: Babel — Mystinen kertomus

”Babel on Rebecca F. Kuangin kansainvälinen bestseller. Aikuisten Harry Potteriksikin kutsuttu tarina sijoittuu 1800-luvun Englantiin. Orpopoika Robin pääsee töihin maineikkaaseen Kuninkaalliseen Kieliakatemiaan, joka tunnetaan myös nimellä Babel. Kuangin romaani yhdistää kiehtovan tarinan, akateemisen kirjoittamisen jäljittelyn sekä kielellisen ja etymologisen rikkauden ennennäkemättömällä tavalla.”

Kirja Teoksen verkkokaupassa

Kjell Westö: Skyming 41

Kjell Westös nya roman Skymning 41 dyker ner i vår historias mörkaste år. Vad gör kriget med människan, med livet, med kärleken?
Skådespelaren Molly Timm reser runt i Sverige tillsammans med sitt teatersäll- skap samtidigt som Finland strider i vinterkriget. Fästmannen Henry Gunnars blir i egenskap av frontkorrespondent tvungen att bevittna krigets fasor. När det blir dags för den bräckliga mellanfreden tvingas Molly och Henry igen möta varandra, sina vålnader från det förflutna, allt det som kriget tvingat fram i dem.

Kirja Förlagetin verkkokaupassa

Simon Ventus, Christina Gustavson: Den som offrar sig

En kvinna blir stenad till döds i byn Solf. Enkla sanningar har hamnat i fel händer, och kriminalkommissarie Marcus Tapper inser att han jagar en dogmatisk mördare. Samtidigt vänds Marcus tillvaro upp och ned när hans tonårsdotter spårlöst försvinner. Detta är den första delen
i serien Brottsplats Österbotten. 

Kirja Förlagetin verkkokaupassa 

Sofia Torvalds: Kaféet

En man och en kvinna träffas i en stödgrupp för frånskilda. Snart är de vänner. Men är de bara vänner? Känslorna böljar fram och tillbaka mellan dem: längtan, attraktion, samhörighet. Kommer någonsin det ögonblick när de väljer varandra? En vacker och vemodig roman. 

Kirja Förlagetin verkkokaupassa 

 

Kirjaudu jäsennumerolla ja lunasta etusi