• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ-verkkokauppa

Haluatko hankkia opettajaporukalle yhtenäiset peliasut tai muita tuotteita kotiin ja vapaa-aikaan? OAJ:n jäsenten verkkokaupasta saat kotimaisia, vastuullisesti valmistettuja, laadukkaita ja ekologisia tuotteita, joissa on OAJ:n tunnukset.

OAJ pitää verkkokauppaa yhteistyössä Innoflamen kanssa. OAJ:n yhdistykset ovat jo aiemmin voineet tilata  OAJ:n logolla varustettuja tuotteita tilaisuuksiinsa yhdistysten verkkokaupasta. Nyt myös jäsenet voivat tilata niitä omasta verkkokaupastaan.

OAJ valitsee verkkokauppaan soveltuvia tuotteita, mutta niiden myynnistä, valmistuksesta ja kuljetuksesta vastaa Innoflame.

OAJ:n jäsenten verkkokauppa

Verkkokaupassa noudattamamme periaatteet:

Kotimaisuus: Suosimme lähellä valmistettuja tai Suomessa suunniteltuja tuotteita. Jokaisen tuotteen valmistusmaan pitää olla selvillä. Yleisperiaatteena on, että valitaan lähimpänä tuotettu tuote (Suomi, Pohjoismaat, Baltia, Eurooppa).

Vastuullisuus: Tuotanto-olojen pitää olla selvillä. Edellytämme, että tuotantomaissa on demokraattinen järjestelmä ja että työntekijöiden oikeudet ovat kunnossa. Suosimme reilun kaupan tuotteita.

Ekologisuus: Suosimme kierrätettyjä ja uusiutuvia materiaaleja. Olemme valikoimassa kiinnittäneet huomiota tuotteiden kierrätettävyyteen, elinkaareen sekä hiilijalanjälkeen myös valmistusprosessin ja kuljetuksen aikana. Tuotteella pitää myös olla selkeä käyttötarkoitus.

Korkea laatu: Tuotteet ovat  pitkäikäisiä, tuote vastaa käyttötarkoitusta ja painatukset kestävät aikaa. OAJ:n verkkokaupan tuotteita ostaessasi tiedät, että näihin asioihin on jo kiinnitetty huomiota.

Jos haluat kysyä verkkokaupasta tai tuotteista tai jättää palautetta, ota yhteyttä erityisasiantuntija Kaj Raiskioon sähköpostilla. Sähköpostiosoitteet ovat tyyppiä etunimi.sukunimi@oaj.fi.

Jaa