• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ-verkkokauppa

Haluatko hankkia opettajaporukalle yhtenäiset peliasut tai muita tuotteita kotiin ja vapaa-aikaan? OAJ:n jäsenten verkkokaupasta saat kotimaisia, vastuullisesti valmistettuja, laadukkaita ja ekologisia tuotteita, joissa on OAJ:n tunnukset.

OAJ pitää verkkokauppaa yhteistyössä kotimaisen Innoflamen kanssa. OAJ:n yhdistykset voivat tilata OAJ:n logolla varustettuja maksuttomia ja maksullisia tuotteita yhdistysten verkkokaupasta. Myös jäsenet voivat tilata yksittäisiä tuotteita jäsenille suunnatusta verkkokaupasta.

OAJ valitsee verkkokauppaan soveltuvia tuotteita, mutta niiden myynnistä, valmistuksesta, varastoinnista Porissa ja kuljetuksesta vastaa Innoflame.

OAJ:n jäsenten verkkokauppa

Verkkokaupassa noudattamamme periaatteet:

Kotimaisuus: Suosimme lähellä valmistettuja tai Suomessa suunniteltuja tuotteita. Jokaisen tuotteen valmistusmaan pitää olla selvillä. Yleisperiaatteena on, että valitaan lähimpänä tuotettu tuote (Suomi, Pohjoismaat, Baltia, Eurooppa).

Vastuullisuus: Tuotanto-olojen pitää olla selvillä. Edellytämme, että tuotantomaissa on demokraattinen järjestelmä ja että työntekijöiden oikeudet ovat kunnossa. Suosimme reilun kaupan tuotteita.

Ekologisuus: Suosimme kierrätettyjä ja uusiutuvia materiaaleja. Olemme valikoimassa kiinnittäneet huomiota tuotteiden kierrätettävyyteen, elinkaareen sekä hiilijalanjälkeen myös valmistusprosessin ja kuljetuksen aikana. Tuotteella pitää myös olla selkeä käyttötarkoitus.

Korkea laatu: Tuotteet ovat  pitkäikäisiä, tuote vastaa käyttötarkoitusta ja painatukset kestävät aikaa. OAJ:n verkkokaupan tuotteita ostaessasi tiedät, että näihin asioihin on jo kiinnitetty huomiota.

Jos haluat kysyä verkkokaupasta tai tuotteista tai jättää palautetta, ota yhteyttä järjestöpäällikkö Kaj Raiskioon sähköpostilla. Sähköpostiosoitteet ovat tyyppiä etunimi.sukunimi@oaj.fi.

Jaa