• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ-aktiivien verkkopalvelut

OAJ-areena

OAJ-areena on järjestön aktiiveille suunnattu verkkopalvelu, joka tukee aktiivien työtä jäsenten hyväksi. Saat OAJ-areenasta tietoa, vertaisryhmäverkoston sekä vuorovaikutusvälineet, jotka auttavat sinua luottamustehtäviesi hoitamisessa.

OAJ-areena on työtilasovellus, jota käyttää laaja joukko OAJ:n aktiivitoimijoita. Areenan käyttäjiä ovat esimerkiksi OAJ:n valtuusto, hallitus ja erilaiset työryhmät.

Löydät OAJ-areenasta kokousmateriaalit, aktiivien kirjeet ja kaiken muun aktiiveille suunnatun tiedon. Jokaisella ryhmällä on oma työtilansa, jossa ajatustenvaihto ryhmän jäsenten välillä onnistuu helposti.

Lisäksi kussakin työtilassa on oma tiedotusosionsa. OAJ-areena auttaakin vähentämään asioiden ja ajatusten hukkumista erilaisiin sähköpostiketjuihin.

Siirry OAJ-areenaan


Edustettavat jäsenet

Edustettavat jäsenet on yhdistysten aktiivien ja luottamusmiesten asiointisovellus.

Edustettavat jäsenet -sovelluksessa aktiivitoimija näkee reaaliajassa ne tiedot, joiden käsittelyyn hänellä on oikeus oman tehtävänsä ja organisaationsa perusteella.

Kirjaudu Edustettavat jäsenet -palveluun

Ohjeita ja lisätietoja Edustettavat jäsenet -palvelusta löydät OAJ-areenasta

Sovelluksen edut ja hyödyt

  • ajantasaiset tiedot yhdistyksen jäsenistä
  • monipuoliset palvelut antavat aktiiville mahdollisuuden palvella jäsenistöä paremmin
  • monipuoliset palvelut helpottavat jäsenpalvelun työtä
  • yhdistystehtävien ylläpitäminen
  • jäsenistön osoitetarrat helposti tulostettavissa
  • toimintavarma, tietoturvallinen ja responsiivinen sovellus

Listat

Listat-sovellus on osa OAJ:n sivujen Omat tiedot -osiota. Listat on suunniteltu yhdistysten toimihenkilöille ja luottamusmiehille. Voit tulostaa Listat-toiminnossa raportteja edustamistasi jäsenistä.

Listat-sovellus on helppokäyttöinen apuväline yhdistysten toimijoille ja luottamusmiehille. Käyttöoikeudet Listat-toimintoon on yhdistysten puheenjohtajilla, varapuheenjohtajilla, sihteereillä, taloudenhoitajilla, alueasiamiehillä, tiedottajilla ja jäsenasioiden hoitajilla.

Voit avata tulostetun listan parilla painalluksella Microsoft Excel -ohjelmaan ja jatkaa tietojen käsittelyä siellä. Excel soveltuu tietojen käsittelyyn paremmin kuin selain, joten siksi sinun kannattaa hakea tarvittavat tiedot Listat-sovelluksesta ja jatkaa tietojen käsittelemistä Excelissä.

Siirry Omat tiedot -osioonLue Listat-sovelluksen käyttöohje (PDF)